ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στην Knauf Insulation το βραβείο Greenbuild Leadership 2019

Tweet
Share
Tweet
Share

Η KnaufInsulation, παγκόσμιος παραγωγός θερμομονωτικών υλικών, η οποία ανήκει στον οικογενειακό όμιλο Knauf, απέσπασε το βραβείο Greenbuild Leadership 2019 για την εξαιρετική συνεισφορά της στη βιωσιμότητα των κτιρίων από το Εθνικό Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων των Η.Π.Α. (USGBC – USGreenBuildingCouncil).

Το βραβείο αναδεικνύει τους ηγέτες που υποστηρίζουν έμπρακτα το κίνημα βιωσιμότητας των κτιρίων και «ανεβάζουν τον πήχη» σε θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή υγιέστερων και πιο βιώσιμων κτιρίων και κοινοτήτων.

knag 2

Η KnaufInsulation αποτελεί παγκόσμια έμπνευση

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του USGBC και του GreenBusinessCertificationInc (GBCI), MaheshRamanujam, δήλωσε: «ΗKnaufInsulation αποτελεί πρότυπο για τη διεθνή κοινότητα. Η προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε συνδυασμό με την προσήλωση στην βελτιστοποίηση της ζωής των ανθρώπων αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τη συμβολή της εταιρείας στην παροχή λύσεων που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και βοηθούν στην εξοικονόμηση πόρων με σκοπό να επηρεάσουν θετικά τη ζωή των ανθρώπων στο παρόν και στο μέλλον.»

Το βραβείο, για λογαριασμό της KnaufInsulation, παρέλαβε ο VincentBriardSustainabilityandProductRegulatoryAffairsDirector, στο GreenbuildEurope- το ετήσιο φόρουμ του USGBC που απευθύνεται σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιωσιμότητα των κτιρίων και φέτος πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ.

Δεσπόζουσα τάση: Περισσότερα βιώσιμα κτίρια

Ο κ. Vincent δήλωσε ακόμα: «Αποτελεί δέσμευση της εταιρείας μας η κατασκευή καλύτερων κτιρίων για ένα περιβάλλον περισσότερο βιώσιμο και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο, το οποίο αποτελεί ακόμα μία αναγνώριση της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων της KnaufInsulation

Κατά τη διάρκεια του Greenbuild, ο κ. Vincent συμμετείχε επίσης σε ένα workshopστο οποίο συζητήθηκε το πιλοτικό έργο Level(s)της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που επιδιώκει να κάνει «mainstream» τα βιώσιμα κτίρια, μέσω της κατανόησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των κτιρίων καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Το Knauf Insulation Experience Center στη Σλοβενία συνεισφέρει σημαντικά σε αυτό το έργο από το 2017.

GreenbuildEurope: Το φόρουμ για τους γνώστες του αντικειμένου

Σε συμφωνία με τους στόχους του Greenbuild, η KnaufInsulationστήριξε ενεργά σεμινάρια με θέματα όπως η εκτίμηση των εκπομπών ρύπων των κτιρίων, περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα, θέματα διακυβέρνησης, ο αντίκτυπος του συστήματος πιστοποίησης αειφόρων κτιρίων LEED στη Σουηδία, η ανθεκτικότητα των κτιρίων, οι ψηφιακές τεχνολογίες και το νέο LEEDv4.1.

Τέλος, ο κ. Vincent πρόσθεσε: «Το GreenbuildEuropeαποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φόρουμ για τους ειδικούς σε θέματα πράσινων κτιρίων ανά τον κόσμο και η Knauf Insulation είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που αφορούν την ουσιαστική ανταλλαγή πληροφοριών για καινοτόμα βιώσιμα κτίρια.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman