ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πέταξε μόνος σε αεροσκάφος χωρητικότητας 189 ανθρώπων

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Που να το φανταστεί ο νεαρός όταν έκλεινε εισιτήριο για πτήση από τη Λιθουανία για την Ιταλία ότι θα ήταν ο μοναδικός επιβάτης στο αεροσκάφος Boeing 737!

Ο Σκιρμάντας Στριμάλτις, έναν Λιθουανός ο οποίος αναζητούσε μια πτήση, μονής διαδρομής, για να επισκεφθεί το Μπέργκαμο της Ιταλίας, για να κάνει σκι. 

Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο για να κάνει check-in, η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας στο γκισέ τον ενημέρωσε ότι το πλήρωμα τον περιμένει.  Εκείνος, διερωτήθηκε «γιατί;», καθώς δεν είχε αργήσει, τότε η υπάλληλος του είπε ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης στην πτήση! 

Πράγματι, όταν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος -το Boeing 737-800 συνολικά μπορεί να φιλοξενήσει 189 επιβάτες- διαπίστωσε ότι ήταν μόνος!

Το εσωτερικό ενός Boeing 737-800 / Φωτογραφία: Facebook

«Ήταν μια μοναδική, εξωπραγματική εμπειρία» δήλωσε. 

 «Το πλήρωμα ήταν λίγο μπερδεμένο αρχικά. Μπορεί να ήταν και γι’ αυτούς κάτι καινούριο» συμπλήρωσε. 

Ο Στριμάλτις είπε ότι οι αεροσυνοδοί του έκαναν κανονικά την επίδειξη των μέτρων ασφαλείας, και πως στη συνέχεια «απόλαυσα την πτήση, βγάζοντας σέλφι και γράφοντας. Το να έχεις σησυχία στο αεροπλάνο ήταν τελείως ασυνήθιστο, χαμογελούσα όλη την ημέρα». 

Όπως έγινε γνωστό, ήταν μια πτήση – τσάρτερ που είχε κλείσει ένα ταξιδιωτικό γραφείο, για να παραλάβει από το Μπέργκαμο Λιθουανούς. 

Για να μην ταξιδέψει προς την Ιταλία... άδειο, το ταξιδιωτικό γραφείο έβγαλε εισιτήρια με μεγάλη έκπτωση για την πτήση από τη Λιθουανία. 

Παρά ταύτα, ο Σκιρμάντας Στριμάλτις ήταν ο μόνος που έκλεισε εισιτήριο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.