ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυξάνονται οι φόροι σε τσιγάρα και ποτά;

Tweet
Share
Tweet
Share

Τις σκέψεις του για αύξηση των φόρων σε πότα και τσιγάρα αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», τονίζοντας συγκεκριμένα ότι βλέπει θετικά το παραπάνω ενδεχόμενο αφού, όπως ανέφερε, τα έσοδα αυτά θα καλύψουν ανάγκες στον χώρο της Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας μάλιστα προανήγγειλε προσλήψεις στον τομέα της Υγείας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθώς και την πρόσληψη με συμβάσεις ορισμένου χρόνου εκπαιδευόμενων νοσηλευτών οι οποίοι μέχρι να διοριστούν κανονικά, θα δουλεύουν αποκτώντας προϋπηρεσία και εμπειρία, θα αμείβονται με το βασικό μισθό και θα έχουν ασφάλιση.

«Βεβαίως και θα γίνουν προσλήψεις, το σύστημα έχει καταρρεύσει και λόγω των περικοπών σε εργαζόμενους που έγιναν τα τελευταία χρόνια και λόγω της συνταξιοδότησης άλλων», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν ψάχνουμε για χαμάληδες, αυτός ο νέος κόσμος αντί να κάθεται, θα προσφέρει μέχρι να διοριστεί κανονικά», πρόσθεσε.

Επίσης, κατά τις σημερινές του δηλώσεις ο κ. Κουρουμπλής γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει σύντομα από τον πρωθυπουργό να καθορίσει μία ειδική συζήτηση για τα θέματα της υγείας στο υπουργικό συμβούλιο.

Πηγή: www.reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman