ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στο εσωτερικό του πανέμορφου ξενοδοχείου St. Regis στο Χονγκ Κονγκ

Tweet
Share
Tweet
Share

Το ξενοδοχείο St. Regis μόλις άνοιξε ένα 27 ορόφων στη γειτονιά Wan Chai του Χονγκ Κονγκ που αξίζει μια θέση στο πρόγραμμα του ταξιδιού σας.

Michael Weber

Το κομψό και εκλεπτυσμένο εσωτερικό προέρχεται από τον σχεδιαστή και αρχιτέκτονα André Fu, ο οποίος έφερε την κληρονομιά της πόλης σε όλο τον χώρο με λεπτομέρειες όπως οι λαμπτήρες αερίου του 19ου αιώνα του παλιού Χονγκ Κονγκ και τους αποικιακού ρυθμού στύλους από το πρώην αστυνομικό τμήμα Wan Chai. Μια συλλογή έργων τέχνης εμφανίζεται επίσης στο κτίριο, από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες.

Michael Weber

Ο πιο δημοφιλής χώρος είναι το St. Regis Bar, το οποίο συνδυάζει την δερμάτινη επένδυση από δέρμα ελιάς και τον ορείχαλκο για μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα με έναν αέρα αποκλειστικότητας, όπως ένα ιδιωτικό club μελών. Το Rùn, ένα κινέζικο εστιατόριο και το L'Envol, ένα γαλλικό εστιατόριο που «συνδυάζει την τέχνη με την υψηλή ραπτική και την υψηλή κουζίνα», ό, τι μπορεί να σημαίνει, είναι επίσης από τα εκπληκτικά ωραία στοιχεία του ξενοδοχείου.

Michael Weber

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 129 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δεκατεσσάρων πολυτελών σουιτών, δύο προνομιακών σουιτών και μιας προεδρικής σουίτας. Κάθε χώρος αντιπαραβάλλει το κλασικό και τον νεωτεριστικό και διαθέτει μια χαλαρωτική παλέτα χρωμάτων πάνω από άφθονες cool  πινελιές όπως κουβέρτες κασμιριού και αριστοκρατική τέχνη.

Michael Weber

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman