ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"John Wick" μια ασυνήθιστη ταινία για ένα ασυνήθιστο σταρ

Tweet
Share
Tweet
Share

Το 2014 για μια δεκαετία ο Keanu Reeves δεν είχε καμία επιτυχία στο box-office, μετά τις κινηματογραφικές επιτυχίες του, όπως "Constantine και The Day the Earth Stood Still". Παρότι ήταν ο νούμερο ένα action star τότε, με τις εκπληκτικές επιτυχίες του "Point Break," "Speed," and "The Matrix" στα 50 του πια, δεν αποτελούσε και τη νούμερο ένα επιλογή για τον ρόλο του "John Wick". Αναφέρει το Business  Insider.

Αλλά το σενάριο της ταινίας   "John Wick" η οποία αρχικά είχε τον τίτλο "Scorn" και ήταν γραμμένο από τον Derek Kolstad, πρωταγωνιστής ήταν ένας μάλλον ασυνήθιστος χαρακτήρας για ταινία δράσης , ήταν ένας άνδρας στα 70 του, ο όποιος εκδικείται τους γκάνγκστερ που σκότωσαν τον σκύλο του, ο οποίος ήταν δώρο της γυναίκας του πριν πεθάνει.

john wick 3 lionsgate

Keanu Reeves and Halle Berry in "John Wick: Chapter 3." Lionsgate

«Ο ρόλος δεν ήταν ξένος προς τον Keanu, είχε αρκετή πείρα από ταινίες δράσης και με πολλές βόμβες» είπε, ο Jeff Bock, Exhibitor Relations senior box-office analyst. Και η επιτυχημένη πορεία του σε ταινίες δράσης  ήταν και το μυστικό της επιτυχίας που είχε στο κινηματογραφικό κοινό.

Όταν ο Reeves ανέλαβε τον ρόλο του John Wick έφερε μαζί του και τους Chad Stahelski και  David Leitch για αναλάβουν τη σκηνοθεσία τα ταινίας. Και οι δυο τους ήταν stuntmen και  εκπαιδευτές πάλης  στις ταινίες' "Matrix"οι οποίοι δεν είχαν καμία εμπειρία σκηνοθεσίας πριν.

Η σειρά των ταινιών "John Wick"ισορροπεί μεταξύ του αστείου των χαρακτήρων και του υψηλού concept της ιστορίας που βοήθησε στην επιτυχία της ταινίας σε όλα τα επίπεδα είπε, ο  Shawn Robbins,  Box-office.com chief analyst. Συμπληρώνοντας "στις ταινίες του Wick, ο Reeves πήρε τον ρόλο του τόσο σοβαρά, ώστε να μας εκπλήξει όλους.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman