ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη το PLATINUM βραβείο στα «Αιωνόβια Brands Europe»

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη απέσπασαν το Platinum βραβείο στην εκδήλωση «Αιωνόβια και Επιτυχημένα Brands Europe» που διεξήχθη για 5η συνεχόμενη χρονιά από το περιοδικό «The Business Review», στον πολυχώρο Marousi PLAΖΑ του Αμαρουσίου την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε προς τιμήν των επιχειρήσεων, των οποίων τα προϊόντα διακρίθηκαν και άντεξαν στο χρόνο καθώς και των ανθρώπων που συνέβαλαν κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας τους.

Η μακρά πορεία και προσφορά των Καφεκοπτείων Λουμίδη στον χώρο της ελληνικής οικονομίας τιμήθηκε με το Platinum βραβείο, το οποίο αντικατοπτρίζει τα 100 χρόνια παρουσίας στον χώρο της αγορά του καφέ, αναγνωρίζοντας την επιτυχημένη αλλά και αναπτυσσόμενη πορεία της επιχείρησης, η οποία φέτος γιορτάζοντας 100 χρόνια από το πρώτο κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στον Πειραιά οραματίζεται με αισιοδοξία το  μέλλον της στο ελληνικό επιχειρείν.

Το Platinum βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής κ.  Ιάσωνας Λουμίδης, ο οποίος ευχαρίστησε το Business Review  για την τιμητική διάκριση. Κατά την απονομή προέβη στις εξής δηλώσεις: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση, καθώς η απονομή αυτής της διάκρισης αφορά την συμπλήρωση 100 ολόκληρων χρόνων εμπορικής δράσης της εταιρείας μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ως εκπρόσωποι της 2ης & 3ης γενιάς καταφέραμε να διαιωνίσουμε τις αξίες, το όραμα και τον σκοπό των ιδρυτών μας:  «Να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τον κόσμο του καφέ». Η αγάπη για τον καφέ και η βαθιά γνώση, ο σεβασμός προς τον πελάτη μας, η φροντίδα για το προσωπικό μας, η υποστήριξη προς τους συνεργάτες μας  και τις τοπικές κοινωνίες, η πίστη μας για το αύριο παραμένουν αναλλοίωτα  και στηρίζουν μία ιστορική μάρκα που είναι ταυτισμένη με την καθημερινότητα όλων των Ελλήνων. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη είναι μία αμιγώς Ελληνική Οικογενειακή επιχείρηση και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει καλές και δημιουργικές στιγμές.»

Το οικονομικό περιοδικό «The Business Review» με εξειδίκευση στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, ανέλαβε την τελετή Απονομής των βραβείων για τις εταιρίες και τα προϊόντα τους. Κατά την απονομή διεξήχθη ομιλία με παρεμβάσεις σε ειδικό πάνελ με θέμα «Η συνταγή της ιστορικής διαχρονικής επιτυχίας των επιχειρήσεων» ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και επιχειρηματικές προσωπικότητες.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟs

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman