ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Δράκος" του Γιεβγκένι Σβαρτς στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού-Επιστημονικού Συλλόγου “ΑΡΓΩ", μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις της τα δυο προηγούμενα χρόνια, παρουσιάζει φέτος το έργο του Γιεβγκένι Σβάρτς "Ο δράκος" σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου, το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. 

Κάποια πόλη, κάποιας χώρας, διοικείται, ή μάλλον, καταδυναστεύεται από τον Δράκο. Ο Δράκος έχει τρία κεφάλια, κοφτερά δόντια, δαιμονισμένη όρεξη, αποφασίζει, διατάζει και εξολοθρεύει όποιον τολμήσει να του αντισταθεί. Μια μέρα στην πόλη φθάνει ο Λανσελότος, επαγγελματίας ελευθερωτής, και αναλαμβάνει δράση για να σώσει την πόλη και την αγαπημένη του Έλσα. Θέλει όμως η πόλη να σωθεί; Κι αν ο δράκος σκοτωθεί, ποιος θα έρθει στη θέση του; Πρόκειται για μια διασκεδαστική και ευφάνταστη παράσταση, που θα προσφέρει συγκίνηση, προβληματισμό αλλά και πηγαίο γέλιο σε μεγάλους αλλά και μικρούς θεατές!

 
Η μετάφραση του έργου είναι της Κατερίνας Αγγελάκη-Rooke ενώ την πρωτότυπη μουσική της παράστασης έγραψε ο Αποστόλης Αρμάγος.
 
Η παράσταση θα παρουσιαστεί ξανά στις 12 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Ανθούσας.

 
Η θεατρική ομάδα του συλλόγου «ΑΡΓΩ» δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Αποτελείται από μέλη όλων των ηλικιών που αγαπούν το θέατρο και τις τέχνες. Η ομάδα με επικεφαλής την σκηνοθέτη και εμψυχώτρια Ιωάννα Μπακαλάκου, κατάφερε μέσα στον πρώτο χρόνο δημιουργίας της να ανεβάσει το έργο «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου και να δώσει επιτυχημένες παραστάσεις σε ένα κατάμεστο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, στο ανοικτό θέατρο Μελισσιών, στο κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου, σε όμορους δήμους (Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή) καθώς και παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε την πολύ πετυχημένη παράσταση «Κομεντί Μπουρδουκλουά», βαριετέ μετά χορών και πραγματοποίησε παραστάσεις. Έλαβε επίσης μέρος στο 34o Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας με το έργο ο Αρχοντοχωριάτης.
 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.