ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μεγάλο Θερινό BAZAAR Βιβλίου στο Βιβλιοπωλείο Εν Πλω

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Μεγάλη ποικιλία βιβλίων για μικρούς και μεγάλους από 3

Το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω γιορτάζει τα 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του και για δύο εβδομάδες, από την 1η μέχρι και τις 13 Ιουλίου, μας προσκαλεί σε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΡΙΝΟ BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ για καλό σκοπό.

Ο ΣΚΟΠΟΣ

1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΤΥΟΥ»

Φέτος το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω υποστηρίζει το έργο του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών, προσφέροντας 1 ευρώ από κάθε βιβλίο για την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας των ανθρώπων του Δικτύου, που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα κινητό σημείο πώλησης καφέ (Coffee Bike), όπου θα απασχολούνται καθημερινά 6 γυναίκες, δίνοντας μια ευκαιρία επαγγελματικής επανένταξης στις γυναίκες που υποδέχεται το Δίκτυο.

ΤΟ BAZAAR

ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ!

Το καλοκαίρι έφτασε! Ετοιμαζόμαστε για διακοπές και γεμίζουμε τις βαλίτσες μας με πολλά και καλά βιβλία. Το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω επέλεξε εκατοντάδες τίτλους ποικίλης θεματολογίας για μικρούς και μεγάλους, τα οποία θα βρείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του βιβλιοπωλείου, μόνο με 3 ευρώ!

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 80%!

Θα βρείτε ακόμη μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας, ψυχολογίας, λογοτεχνίας, ποίησης, δοκιμίου και πολλά παιδικά βιβλία των εκδόσεων Εν Πλω - Δόμος - Ακρίτας με έκπτωση από 40% έως και 80%,  αλλά και έκπτωση από 30% για τα βιβλία όλων των άλλων εκδοτικών οίκων.

 

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Για κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ επιλέγετε ένα ακόμα βιβλίο εντελώς δωρεάν από το τμήμα προσφορών! (στα 20 ευρώ 2 βιβλία, στα 30 ευρώ 3 βιβλία κ.ο.κ)

ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ 1 ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ!

Τα δώρα δεν τελειώνουν, γι' αυτό με κάθε αγορά σας, συμμετέχετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του Bazaar για 1 μαγευτικό διήμερο ταξίδι στην Ελλάδα για 2 άτομα.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του «Δικτύου», εμπλουτίζοντας τις βιβλιοθήκες μας!

Βιβλιοπωλείο Εν πλω, Χαρ. Τρικούπη 6-10, Εμπορικό Κέντρο ATRIUM, Αθήνα, Τηλ. 211 1198900 (-1)

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17: 00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 15:00

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.