ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πρόσωπα 2019 / Faces 2019 Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ο εικονιζόμενος Αχαιός στην πρώτη σελίδα του ιστοχώρου (www.athefaces.eu), αποτελεί ένα ενδεικτικό παράδειγμα... γεννημένων από τις φλόγες, που είναι και ο τίτλος του φετινού φωτογραφικού διαγωνισμού Πρόσωπα 2019. Το όλο εγχείρημα επιχειρεί να προσεγγίσει και να αναδείξει εκείνες τις μορφές ανδρών, γυναικών και παιδιών, που το χρώμα προσδίδει στην εικόνα τους κάτι το ευγενικά ξεχωριστό και -εν πολλοίς- σπάνιο. Θυμίζουν σαν να έρχονται από έπη παλαιά και γνωστά. Σαν από φλόγες βαμμένοι είναι: φλεγόμενοι και μη καιόμενοι. Kαταγαύζουν με το φως τους τούς σκοτεινούς θαλάμους των φωτογραφικών μηχανών. Βρείτε τους. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας σαν περιφερόμενες δάδες, προκαλώντας μας να κλέψουμε –ως άλλοι Προμηθείς– τη... φωτιά τους, σχηματίζοντας έτσι τη φωτοθήκη των φετινών Προσώπων 2019.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό ξεκινά στις 1 Αυγούστου 2019, περιμένοντας τις δικές σας ginger φωτογραφικές εκδοχές... 

Κριτική Επιτροπή: θα ανακοινωθεί

Βραβεία για τους νικητές:

1ο Βραβείο και 2ο Βραβείο

Οργάνωση φωτογραφικής έκθεσης.

3ο Βραβείο

Φωτογραφικό λεύκωμα ελληνικού ενδιαφέροντος.

Προθεσμίες

Έναρξη υποβολής έργων: 1 Αυγούστου 2019

Ολοκλήρωση υποβολής έργων: 15 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 1 Δεκεμβρίου 2019

Όροι Συµµετοχής

  1. Δικαίωμα Συµµετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας ή γνώσεων περί των ψηφιακών µέσων.
  2. Ο κάθε μετέχων μπορεί να στείλει έως δέκα (10) ψηφιακές φωτογραφίες σε αρχείο μορφής .jpeg, 150dpi ανάλυση, μέγιστου βάρους 4ΜΒ, ορθογώνιας ή παραλληλόγραµµης διάταξης.
  3. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους δημιουργούς τους, όπως και η ευθύνη για τη γνησιότητά τους.
  4. Ουδεμία εμπορική χρήση και εκμετάλλευση προβλέπεται από τους διοργανωτές του διαγωνισμού και της έκθεσης, πέραν των αναγκών προώθησης (έντυπης και ηλεκτρονικής) του γεγονότος.
  5. Τα ψηφιακά αρχεία των φωτογραφιών θα υποβάλλονται σε συµπιεσµένη μορφή (.zip/.rar) μέσω του μηχανισμού υποβολής. Μέγιστο μέγεθος φακέλου: 25MB.
  6. Οι φωτογραφίες που υποβάλλονται προς κρίση, πρέπει να φέρουν ως όνομα αρχείου το ονοµατεπώνυµο του φωτογράφου και τον τίτλο του έργου. π.χ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ_ΜΑΡΙΑ_Άκτιστο_Φως.
  7. Οι φωτογραφίες που δεν θα εκτυπωθούν, θα αναρτηθούν για ένα έτος σε ψηφιακή φωτοθήκη.

Κόστος Συµµετοχής

Κάθε συµµετοχή προβλέπει κόστος εγγραφής 20 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα που σχετίζονται με τη διοργάνωση του διαγωνισμού, την εκτύπωση των επιλεγμένων φωτογραφιών και την έκθεσή τους.

Πληροφορίες

W.: thefaces.eu | T.: +30 210 7293691 & +30 6944 227740 | Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.