ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10o Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Balkans Beyond Borders e-motions

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Μετά από ένα ταξίδι εννέα χρόνων στα Βαλκάνια, το Balkans Beyond Borders Short Film Festival επιστρέφει στην Αθήνα από τις 17 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου με κινηματογραφική διάθεση και εκπλήξεις. Με έμπνευση από την κίνηση και τη ... συν-κίνηση θα ξετυλιχθεί ένα πλούσιο 4ήμερο γεμάτο ταινίες μικρού μήκου, βιωματικά εργαστήρια, πολιτιστικοί περίπατοι, φωτογραφικά διαδραστικά events και ανοιχτές συζητήσεις, ειδικά αφιερώματα και παράλληλες δράσεις σε συνεργασία με οργανισμούς και φορείς από διάφορους χώρους.

Ελάτε να «κινηθούμε» παρέα και να ζήσουμε τα Βαλκάνια μέσα από το φακό μας!

Το πρόγραμμα ταινιών αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα:

 1. ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ: βαλκανικές παραγωγές και συμπαραγωγές εμπνευσμένες από τη θεματική e-motions και Q&A με καλεσμένους σκηνοθέτες
 2. ΜΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ: 
  1. BBB FOCUS: Σκωτία σε συνεργασία με το Edinburgh Short Film Festival,
  2. Νέοι και Εργασία / Γυναίκα και Εργασία με την υποστήριξη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (δωρεάν είσοδος)
  3. «#EUandME ταινίες μικρού μήκους» σε συνεργασία με το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
  4. ΒΒΒ FRIENDS: Eιδική προβολή με ταινίες συνεργατών και φεστιβάλ
 3. ΜΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ- ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών και δράσεων καθώς και για το χώρο διαξεγωγής.

Το BBB Short Film Festival πλαισιώνεται από μια ομάδα συνεργατών που εγγυόνται για την αρτιότητα του: την Biennale of Western Balkans, το Youthmakers Hub, την KINITRO, το HANDS UP και το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ.

Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Φεστιβάλ φιλοξενεί μια ιδιαίτερη ενότητα με θέμα «Νέοι και Εργασία / Γυναίκα και Εργασία». Η ενότητα αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Η προβολή των ταινιών του αφιερώματος είναι δωρεάν για το κοινό και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ. Η KINITRO και το HANDS UP αναλαμβάνουν να μεριμνήσουν για την προσβασιμότητα του Φεστιβάλ σε άτομα με αναπηρίες με ότι αυτό συνεπάγεται (χωροταξικά, παρακολούθηση δράσεων και από άποψη εκπαίδευσης εθελοντών κ.λπ.).

Περισσότεες πληροφορίες: www.balkansbeyondborders.eu, Facebook (Balkans Beyond Borders), Instagram (Balkansbeyond) and Twitter (BalkansBB). Επικοινωνήστε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.