ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

“ΔιαβάΖΩ”

Tweet
Share
Tweet
Share

7.000 βιβλία, 7.000 ευχές για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων!!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η φετινή δράση του Win Cancer “ΔιαβάΖΩ”, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

«Διάβαζε για να ζήσεις», έλεγε ο Γκυστάβ Φλωμπέρ και το μήνυμα αυτό ακριβώς έστειλαν εκατοντάδες γυναίκες, άνδρες και παιδιά που με τις ευχές τους στα 7.000 βιβλία που συγκεντρώθηκαν μόνο σε μια μέρα έγιναν πηγή έμπνευσης και εστία δύναμης και θέλησης για τους συνανθρώπους μας , οι οποίοι αυτές τις γιορτινές μέρες περνούν την υπέρτατη δοκιμασία σε ένα δωμάτιο κάποιου αντικαρκινικού νοσοκομείου της χώρας.

Κάθε βιβλίο και μια ευχή... Κάθε ευχή και ένα στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης! Και στην κορυφή αυτού του δέντρου το άστρο της ελπίδας πως όλα θα πάνε καλά!

Γονείς με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι, εργαζόμενοι που έτρεξαν να μας προλάβουν έστω στο κλείσιμο, σχολεία, σύλλογοι, φορείς, ομάδες, ιδρύματα, εταιρείες, ακόμη και οι ίδιοι οι συγγραφείς των βιβλίων, από κάθε γωνιά της χώρας έγιναν όλοι μαζί ένα τεράστιο κύμα αγάπης και στήριξης για εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Από τις 9 το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου μέχρι και μετά το τυπικό κλείσιμο της δράσης στις 5 το απόγευμα ο Σταθμός Μετρό “Κεραμεικός” μετατράπηκε σε μια απέραντη βιβλιοθήκη, μια ζηλευτή κυψέλη αλληλοβοήθειας και ψυχικής ενδυνάμωσης. Ευχαριστούμε την ΣΤΑΣΥ για την παραχώρηση του χώρου και τους υπάλληλους της για τη βοήθεια

Κάθε μήνυμα, κάθε πακέτο, κάθε βιβλίο... μια τεράστια αγκαλιά γεμάτη άδολη αγάπη!

Ακούραστες εργάτριες μέλισσες σε αυτήν την κυψέλη οι εθελοντές του Win Cancer , οι οποίοι για ακόμη μια χρονιά απέδειξαν το μεγαλείο της προσφοράς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman