ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα χρειάστηκε ο Ντράγκι

Tweet
Share
Like
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Tweet
Share
Like

Μια αποφασισμένη ακτιβίστρια προκάλεσε πανικό στον Μάριο Ντράγκι και στάθηκε αιτία να διακοπεί η συνέντευξη τύπου που έδινε σήμερα Τετάρτη.

Η γυναίκα πήδηξε πάνω στο γραφείο μπροστά στο κραταιό αφεντικό της ΕΚΤ, φορώντας μια μπλούζα με ένα… λογοπαίγνιο περί μ@λ@κίας της δικτατορίας της ΕΚΤ (end of the "ECB dick-tatorship")

Παράλληλα, έριξε κονφετί πάνω του, πριν την απομακρύνουν επεισοδιακά οι άντρες ασφαλείας.

Στη συνέχεια σχημάτισε το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά της την ώρα που δύο άνδρες ντυμένοι με γκρι κοστούμια την απομάκρυναν, αρπάζοντάς την από τα χέρια και τα πόδια.

Ο Μάριο Ντράγκι την ώρα της «επίθεσης» έβαλε τα χέρια του μπροστά στο πρόσωπό του για να «προστατευθεί», αλλά κατά γενική ομολογία παρέμεινε ψύχραιμος.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού οι άνδρες της ασφάλειας είχαν πιάσει την άγνωστη νεαρή γυναίκα, ο επικεφαλής της ΕΚΤ συνέχισε τη συνέντευξη Τύπου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η εθνικότητα της γυναίκας και ή το κίνητρό της. Γενικότερα, ωστόσο, πολλοί είναι οι Ευρωπαίοι που εκφράζουν οργή για τη λιτότητα που επιβάλλεται στις χώρες τους από την ΕΕ και σε πολλές περιπτώσεις υποστηρίζονται από την ΕΚΤ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.