ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συμβούλιο Αρχηγών ζητεί ο Σταύρος Θεοδωράκης

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, αλλά και για την πορεία της χώρας στην ΕΕ ζήτησε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 Κύπρου όπου βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη, την Τρίτη.

«Όταν  υπάρχουν μεγάλα εθνικά προβλήματα, απαιτούνται εθνικές συναινέσεις. Κι αυτές οι συναινέσεις δεν γίνονται χωρίς τη συμμετοχή της κυβέρνησης» υπογράμμισε ο Στ. Θεοδωράκης σε μια στιγμή, που ο πρόεδρος της ΝΔ, επιδιώκει σύμπηξη αντιπολιτευτικού μετώπου.

Στο πλαίσιο αυτό, σχολίασε πως «Από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας βλέπει ότι έχει μπροστά του ένα βουνό που φαίνεται από τις καθυστερήσεις ότι δεν ξέρει πως να το υπερβεί, καλό θα είναι να ακούσει και τους άλλους αρχηγούς».

Κληθείς να σχολιάσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ και την έντονη δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε πέρα από τον Ατλαντικό με αφορμή την επικείμενη αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, παρατήρησε ότι «Η Ελλάδα έχει μεγάλη ανάγκη την Αμερική του Μπάρακ Ομπάμα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που πρέπει να διεξάγει σκληρές διαπραγματεύσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.