ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Φοβερό δυστύχημα στη Βιομηχανική Ζώνη του Βόλου

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Τουλάχιστον ένας νεκρός, τρεις πολυεγκαυματίες και πληροφορίες και για άλλους ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός, δυστυχήματος που έγινε σήμερα το μεσημέρι Πέμπτης, σε παλιό εργοστάσιο, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή, μετά από έκρηξη και μεγάλη φωτιά, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και Β΄ΒΙ.ΠΕ., στην οποία συνδράμουν, ενώ σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε το Νοσοκομείο Βόλου, για να υποδεχτεί τους τραυματίες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παλιό εργοστάσιο, σημειώθηκε έκρηξη (πιθανόν σε δεξαμενή αζώτου) και ξέσπασε μεγάλης έκτασης πυρκαγιά, ενώ επί τόπου πήγε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δημ. Καντόλα και δημοτικούς συμβούλους, για να δουν την κατάσταση που επικρατεί.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες, ένας άνθρωπος βγήκε φλεγόμενος από το παλιό εργοστάσιο και έπεσε νεκρός, ενώ οι πυροσβέστες ανέσυραν άλλους δύο ή τρεις πολυτραυματίες.

Επειδή οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο κτίριο, οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η φωτιά την ώρα αυτή τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Σημειώνεται ότι εξαιτίας της έκρηξης και της μεγάλης φωτιάς που ακολούθησε, ένα σύννεφο μαύρου καπνού, έχει φτάσει μέχρι το κέντρο του Βόλου.

Αναδημοσίευση από το:   magnesianews.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.