ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η μικρή Άννυ δε μένει πια εδώ...

Tweet
Share
Tweet
Share

Συγκλονίζουν το κοινό αίσθημα οι αποκαλύψεις που έρχονται καταιγιστικά στο φως μετά τη σύλληψη του πατέρα της μικρής Άννυ, στον οποίον πέφτουν οι υποψίες για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος είναι ο δράστης της δολοφονίας του 4χρονου κοριτσιού, ενώ φέρεται πως για να εξαφανίσει το θύμα του, τεμάχισε και... έβρασε το ίδιο το παιδί του.

Οι αστυνομικές αρχές σημειώνουν ανεπίσημα ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του πατέρα μετά τη σύλληψή του, αφορά στις κακουργηματικές πράξεις της ανθρωποκτονίας, περιύβρισης νεκρού, ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοφορίας

Στη μητέρα της 4χρονης, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αποδίδονται οι κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία, ενώ «τρίτο πρόσωπο», που ακόμη δεν έχει κατονομαστεί επίσημα από τις αρχές διώκεται για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Ο πατέρας αρνείται ότι σκότωσε το παιδί του και υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε και πως όταν ξύπνησε το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Ο ίδιος αποδίδει το θάνατο του κοριτσιού σε παθολογικά αίτια ενώ υποστηρίζει ότι τον κατέβαλε πανικός και στη προσπάθειά του να εξαφανίσει το πτώμα, το τεμάχισε και το έβρασε.

Η μητέρα της άτυχης 4χρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν είναι σε θέση να μιλήσει έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις και όπως αναφέρει ο ίδιος, ζητά να βρεθεί έστω κι ένα κομμάτι από το άψυχο σώμα της κόρης της.

Αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε ο 27χρονος να πραγματοποιήσει αυτό το ειδεχθές έγκλημα, ο δικηγόρος υποστήριξε πως ο φερόμενος ως δράστης ζήλευε την αγάπη που έτρεφε η μητέρα για την άτυχη Άννυ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψη του 27χρονου, έπαιξε η κατάθεση του συγκατοίκου του. 

Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα όπου έμενε ο πατέρας της μικρής βρέθηκε γενετικό υλικό και ίχνη αίματος.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, η παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από το διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη, αύριο Τρίτη και ώρα 12:00 στην αίθουσα του 10ου ορόφου της ΓΑΔΑ,

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman