ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ξαφνικά το Μαξίμου ανοίγει θέμα Στουρνάρα

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Φαίνεται πως η αμφισημία των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα από τη Βουλή πριν από 24 ώρες, αναφορικά με τον Κεντρικό Τραπεζίτη της χώρας Γιάννη Στουρνάρα, δεν ήταν τυχαία.

Το Μαξίμου βρίσκεται σε ανοικτό πόλεμο με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τον οποίον κατηγορεί εμμέσως για υπονόμευση κι όποιος έχει δυό δράμια μυαλό στο κεφάλι του, δε δυσκολεύεται να καταλάβει το τέχνασμα.

Χρειάστηκε ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα σε ημερήσια εφημερίδα, από αυτές που η Κουμουνδούρου, θεωρεί «φίλιες πένες», σύμφωνα με το οποίο η ΤτΕ προβαίνει σε «στοχευμένες διαρροές εναντίον της κυβέρνησης», για να ακολουθήσει αυθωρεί, μέσω των συνήθων Non Paper ιοβόλο σχόλιο των κυβερνητικών κύκλων. Ιδού τι αναφέρει:

«Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της σημερινής «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με στοχευμένες διαρροές της Τράπεζα της Ελλάδος εναντίον της Κυβέρνησης, αν ευσταθεί, αποτελεί πλήγμα στην ανεξαρτησία της ΤτΕ.

Αυτονόητο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ΤτΕ οφείλει να διαψεύσει τις πληροφορίες.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες απόδοσης ευθυνών, ούτως ώστε να σταματήσουν κάποιοι στο εσωτερικό της να πλήττουν την Κυβέρνηση σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.