ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σκηνές ροκ στα Τρίκαλα, όταν ο ποταμός γέμισε χαρτονομίσματα

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Εικόνες πανζουρλισμού σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα όταν ξαφνικά δεκάδες άνθρωποι, άρχισαν να βουτάνε στα κρύα νερά του ποταμού Ληθαίου που διασχίζει το κέντρο της πόλης, όχι για να πιάσουν ψάρια, αλλά για να ψαρέψουν αμέτρητα χαρτονομίσματα των 50 και των 100 ευρώ (!), που άγνωστος έριξε μέσα, κοντά στην γέφυρα Βουβής.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν, καθώς τα πρώτα χαρτονομίσματα που κατάφεραν και έβγαλαν μέσα από το ποτάμι, φαίνεται πως είναι αληθινά! Πράγμα που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να διαψεύσει, ούτε καν η Αστυνομία.

Στο ρεπορτάζ που έγινε επί τόπου δημοσιογράφοι του trikalaola.gr, «έπιασαν» 2 χαρτονομίσματα των 50 και των 100 ευρώ, τα οποία τους φάνηκαν απολύτως αληθινά και όχι ψεύτικα…

Με το υδατογράφημα, με την εσωτερική γραμμή και με άριστη ποιότητα χαρτιού.

Στην αρχή επενέβη η Αστυνομία και πήρε όσα χαρτονομίσματα έπιασαν από το ποτάμι οι πρώτοι που βούτηξαν. Κανείς δεν ξέρει πόσα ήταν τα χαρτονομίσματα και σε πόσες χιλιάδες ευρώ ισοδυναμούσαν. Το μόνο που παραμένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας που εξετάζει αυτή τη στιγμή το θέμα, αν πράγματι είναι αληθινά ή ψεύτικα και ποιος τα πέταξε μέσα στο ποτάμι και για ποιον λόγο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.