ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Θάνου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο μεταναστευτικό

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ανοιξε το Μέγαρο Μαξίμου λίγες ώρες πριν την εκλογική αναμέτρηση η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου για να υποδεχθεί όσους έχουν προσφέρει στη κρίση του μεταναστευτικού.

Με μια λιτή δεξίωση στην οποία προσφέρθηκαν αναψυκτικά, βουτύματα και «μπόμπες» σαντουιτσάκιαμ η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός είπε ότι χωρίς τη σκληρή και άοκνη προσπάθειά τους. κανένα μέτρ και καμμία απόφαση της υπηρεσιακής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της έκτακτης κρίσης του μεταναστευτικού δεν θα είχε υλοποιηθεί. Εκανε επίσης λόγο για την εργατικόητα και τον ανθρωπισμό που έδειξαν.

Παρόντες ήταν υπηρεσιακοί υπουργοί όπως οι Γ. Μουζάλας (αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής), Αντ. Μακρυδημήτρης (Προστασίας του Πολίτη), Χρ. Ζώης (υπουργός Ναυτιλίας) καθώς η ΠεριφερεάρχηςΑττικής Ρένα Δούρου, οι δήμαρχοι Αθηναίων Γ. Καμίνης, Γ.ΜώραληςΠειραιώς, Γ. Πατούλης Αμαρουσίου, οι επικεφαλής των Δυνάμεων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωπος της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ καθώς και η στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. (αρμοδιότητα Κλάδος Αλλοδαπών), Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Η Β. Θάνου ζήτησε από την Πολιτεία να σταθεί αρωγός με όλα τα μέσα που διαθέτει εις την αντιμετώπιση της έκτακτης κρίσης του μεταναστευτικού.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.