ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ISIS: Θα αποδείξουμε ότι εμείς ρίξαμε το αεροσκάφος όποτε θελήσουμε

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τις αποδείξεις της ευθύνης της για την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους όταν θα το θελήσει, ανακοίνωσε σήμερα η οργάνωση ISIS.

Υπενθυμίζεται ότι η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για το δυστύχημα που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

"Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να εξηγήσουμε πώς συνετρίβη", δήλωσε μέλος του ISIS που δεν κατονομάζεται σε ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της οργάνωσης στο Twitter.

Η αιγυπτιακή πτέρυγα της οργάνωσης, η Επαρχία του Σινά, ανακοίνωσε το Σάββατο σε λογαριασμούς στο Twitter ότι "προκάλεσε την πτώση" του αεροσκάφους Airbus A321-2000 της ρωσικής εταιρείας τσάρτερ Metrojet, χωρίς να διευκρινίσει τον τρόπο.

Το αεροσκάφος κατέπεσε στην έρημο του Σινά, προπύργιο του ISIS, αφού διαλύθηκε στον αέρα, 23 λεπτά μετά την απογείωσή του από το αιγυπτιακό θέρετρο του Σαρμ ελ-Σέιχ. Εκτοτε, γίνονται προσπάθειες να διαπιστωθεί εάν η πτώση του οφείλεται σε ατύχημα ή ήταν αποτέλεσμα έκρηξης βόμβας.

"Πάρτε τα συντρίμμια και ερευνήστε τα, πάρτε τα μαύρα κουτιά σας και αναλύστε τα και πείτε μας ποια είναι τα αποτελέσματα της έρευνάς σας.

Αποδείξτε ότι δεν προκαλέσαμε εμείς την πτώση του και πώς έπεσε στην πραγματικότητα και εμείς θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε τη στιγμή που θα επιλέξουμε", καταλήγει ο εκπρόσωπος του ISIS.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.