ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πολυνομοσχέδιο-Νικολόπουλος: Θα καταψηφίσω, δεν παραιτούμαι

Tweet
Share
Tweet
Share

Την απόφασή του να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και να αγνοήσει τον Πάνο Καμμένο ο οποίος του ζήτησε να παραδώσει την έδρα, ανακοίνωσε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα είχε δίκιο ο Πάνος Καμμένος να ζητά να παραδώσω την έδρα αν καταψήφιζα το νομοσχέδιο εφόσον είχαμε κατέβει στις εκλογές με ένα ανάλογο πρόγραμμα του σημερινού περιεχομένου του πολυνομοσχεδίου. Αν είχαμε πει "κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη" θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Θυμούνται όμως όλοι καλά ότι κατεβήκαμε στις εκλογές και υποσχεθήκαμε "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη". Λιγότερους φόρους και παράλληλο πρόγραμμα με αυτό της συμφωνίας για να ανακουφίσουμε τους αδυνάτους. Δυστυχώς όμως δεν κάναμε τίποτα από αυτά και έτσι εγώ όπως με γνωρίζουν οι αχαιοί που δίνουν και αφαιρούν την έδρα και όλοι οι έλληνες και οι ελληνίδες, σήμερα το βράδυ θα κάνω αυτό που κάνω 30 χρόνια τώρα. Μένω ασυμβίβαστος και απαράλλαχτος, μένω ο ίδιος όπως όταν ήμουν υπουργός και παρέδωσα την υπουργική καρέκλα και την εξουσία για να είμαι σε ευθεία εναρμόνιση με τους εντολείς μου. Εγώ δεν ζήτησα ούτε πήρα καμία πρωτοβουλία στην συνομιλία που είχα με τον κ. Καμμένο. Η επιθυμία μου θα ήταν να συνεχίσουμε να βαράμε μαζί κουπί σε παράλληλους δρόμους και όπου συμφωνούμε να βάζουμε πλάτη σε αυτή την κυβέρνηση που κάνει προσπάθειες. Αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Δυστυχώς ηττηθήκαμε. Στην περίπτωση των κόκκινων δανείων δεν έχει κανείς δικαίωμα να λέει ωραιολογίες στον ελληνικό λαό ή να χρησιμοποιεί ηρωική φρασεολογία».

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος σε ανακοίνωσή του τόνιζε:

«Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του».

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman