ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εκλογές ΝΔ: Νέα δημοσκόπηση-Οριακό προβάδισμα Τζιτζικώστα

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Σκληραίνει η μάχη όσο πλησιάζουμε προς τη μεγάλη Κυριακή της γαλάζιας παράταξης – Ντέρμπι βγάζει η τελευταία δημοσκόπηση.

Η δημοσκόπηση της e-voice που δημοσιεύει το «e-typos» δείχνει ντέρμπι λίγα 24ωρα πριν ανοίξει ξανά η κάλπη της εκλογής νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν δίνουν οριακή πρωτιά στον Α. Τζιτζικώστα, όμως ο Β. Μεϊμαράκης ακολουθεί πίσω του... μια ανάσα.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, και στο ερώτημα «ανεξάρτητα της πολιτικής σας τοποθέτησης ποιον από τους τέσσερις υποψηφίους θα ψηφίζατε για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει ποσοστό 33,5%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 31,3%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 22,7% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 11,1%. Στην ερώτηση απάντησαν όσοι δήλωσαν ότι σίγουρα ή μάλλον θα συμμετέχουν στις εκλογές ανάδειξης προέδρου ΝΔ.

Μια μέρα πριν δημοσιεύθηκε έρευνα της Opinion Polls που κατέγραφε προβάδισμα Μεϊμαράκη με 46%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη με 25,1% , τον Απόστολο Τζιτζικώστα με 15,4% και τον Άδωνι Γεωργιάδη με 10,1%.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.