ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λεβέντης: "Υπό παραίτηση η κυβέρνηση-Δεν είναι πολιτικός αρχηγός ο Καμμένος"

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε τη θέση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό παραίτηση λόγω των δυσκολιών να περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από τη Βουλή.

«Εγώ συνιστώ στους αγρότες να γυρίσουν στα σπίτια τους έως ότου δούμε πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα με την κυβέρνηση, γιατί θεωρώ ότι η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση. Αν πάει την ψηφοφορία στην Βουλή δεν θα πιάσει το 153, ούτε καν το 150.» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Επομένως, για αυτό και δεν την πάει, είχε πει ότι από 10 Ιανουαρίου θα εισαχθεί το νομοσχέδιο, κοντεύει 10 Φεβρουαρίου, θα πάει και 10 Μαρτίου, δεν θα το εισάγει. Και αυτό θα αποβαίνει εις βάρος της αξιολόγησης» σημείωσε.

«Ο Καμμένος απειλεί τους ξένους με εκλογές. Και τι θα πάθουν οι ξένοι; Όλα η Ελλάδα θα τα υποστεί και θα πάμε σε Grexit», τόνισε ο κ. Λεβέντης, ο οποίος σημείωσε ότι δεν λογίζει τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως πολιτικό αρχηγό, μολονότι τον σέβεται ως άνθρωπο.


«Όποιος πάει τη χώρα ξανά σε εκλογές, για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, θα τιμωρηθεί», ανέφερε, μιλώντας ειδικά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman