ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες-Κλειστοί δρόμοι για 24 ώρες!

Tweet
Share
Tweet
Share

Εκπρόσωποι των αγροτών από τα 135 μπλόκα που έχουν στηθεί σε διάφορα κομβικά σημεία προβαίνοντας σε συμβολικούς αλλά και και επ' αόριστον αποκλεισμούς από τις 18 Ιανουαρίου, θα συναντηθούν στη Νίκαια.

Παρά τις εσωτερικές τους διαφορές, κοινή συνισταμένη όλων, αποτελεί η απόσυρση του σχεδίου για το ασφαλιστικό και φορολογικό και η εκ νέου κατάρτισή του από μηδενική βάση με τη δική τους συμμετοχή.


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στη συνάντηση της Νίκαιας πρόκειται να «κλειδώσει» ο συντονισμός των μπλόκων της χώρας, να καθοριστεί το τελικό πλαίσιο διεκδικήσεων, που θα αποτελέσει και τη βάση για ενδεχόμενο διάλογο, ενώ επί τάπητος θα τεθεί και πάλι η σκέψη που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, για κάθοδο των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα στην Αθήνα.


Όσοι δεν έχουν προχωρήσει σε επ΄ αόριστον αποκλεισμό, δεν αποκλείεται να το πράξουν τις επόμενες ώρες, αφού μπορεί στις 12 το μεσημέρι σήμερα να λήγει ο 24ωρος αποκλεισμός που ξεκίνησαν πολλοί χθες, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να τον «μετατρέψουν» σε 48ωρο ή και πολυήμερο.


Πάντως, δεν λείπουν και αυτοί, που μετά τον 24ωρο αποκλεισμό θα δώσουν «ρεπό» στους συμμετέχοντες στα μπλόκα για λίγες ώρες και θα συγκεντρωθούν εκ νέου νωρίς το απόγευμα, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης να καθορίσουν την επόμενή τους κίνηση.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman