ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κατέβασε ρολά κι άλλο Carrefour στα Σκόπια

Tweet
Share
Tweet
Share

Μόλις τρία χρόνια «άντεξε» το δεύτερο κατάστημα Carrefour στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία των Σκοπίων.

Οι προμηθευτές κάνουν λόγο για οφειλές του Ομίλου Μαρινόπουλου, ενώ η διοίκηση του Ομίλου υποστηρίζει ότι μεθοδεύτηκε η αποχώρησή της από τους ανταγωνιστές. Πριν  από λίγες ημέρες το κατάστημα Carrefour στο εμπορικό κέντρο των Σκοπίων City Mall, εμβαδού 4.650 τ.μ., έκλεισε. Δικαιοδόχος της Carrefour στην ΠΓΔΜ, όπως και στη Βουλγαρία και στην Αλβανία, είναι ο Όμιλος Μαρινόπουλου μέσω θυγατρικών εταιρειών. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε μπει λουκέτο στο κατάστημα στην πόλη Τέτοβο της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, των Σκοπίων, η διευθύντρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου των Σκοπίων Ελένα Στρμπέφσκα δήλωσε ότι περίπου 50 επιχειρήσεις - μέλη του επιμελητηρίου έχουν οικονομικές απαιτήσεις έναντι του ομίλου Μαρινόπουλου, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι ο αριθμός των πιστωτών δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερος. 

Από την πλευρά τους στελέχη του Ομίλου Μαρινόπουλου δηλώνουν ότι οι οφειλές προς προμηθευτές είναι πολύ μικρότερες από αυτές που υποστηρίζουν οι Σκοπιανοί και ότι μετά βίας αγγίζουν τα 1-2 εκατ. ευρώ. Δεσμεύθηκαν μάλιστα ότι η εταιρεία θα τις εξοφλήσει και ανέφερε ότι ο πραγματικός λόγος που έκλεισε το κατάστημα είναι ότι υπήρχε πίεση από τους ιδιοκτήτες του εμπορικού κέντρου, ώστε να φύγει το κατάστημα και να μπει άλλη αλυσίδα.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman