ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Χρυσαυγίτης ήταν ο… «αγανακτισμένος αγρότης».

Tweet
Share
Tweet
Share

Κάτι ήξερε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αλλά και το πάντα υποψιασμένο ΚΚΕ που καλούσαν τους αγρότες να απομονώσουν τα ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία που βάλθηκαν με αναίτιες καταστροφές και απρόκλητες επιθέσεις, να αμαυρώσουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις, πουλώντας εξυπηρέτηση στους σκοτεινούς κύκλους όπου αναφέρονται.

Όπως αποκαλύπτεται, ενεργό στέλεχος της Χρυσής Αυγής είναι ο ένας από τους τρεις  άνδρες, που έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες της διάλυσης περιπολικού της αστυνομίας στο Χαϊδάρι το πρωί της Παρασκευής. 

Παληά μου τέχνη…

Ο 30χρονος με το χαρακτηριστικό κούρεμα και το χιτώνιο παραλλαγής πρωτοστατεί στην καταστροφή του περιπολικού και συμμετέχει στις συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις. Από τα εκατοντάδες βίντεο των τηλεοπτικών σταθμών και ενημερωτικών ιστοσελίδων, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποίησαν την εμπλοκή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός από την Κορινθία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής ήταν πρωτοπαλίκαρο του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία, Στάθη Μπούκουρα. Εμφανίζεται σε αρκετές εκδηλώσεις του μορφώματος στο πλευρό του όπως απεικονίζεται σε φωτογραφίες. Σημειώνεται ότι συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και των άλλων δύο ανδρών που έχουν ταυτοποιηθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman