ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποφυλακίζεται ο Ρουπακιάς

Tweet
Share
Tweet
Share

Δυόμιση χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι οπότε και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δράσης της Χρυσής Αυγής, ο Γ. Ρουπακιάς, θα αποφυλακιστεί τον ερχόμενο μήνα, παραμένοντας όμως σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Διαρκούσης της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Ρουπακιάς αναμένεται να περάσει την πύλη των φυλακών με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους καθώς στις 18 Μαρτίου λήγει και το δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης που τον κρατά στη φυλακή.

Σύμφωνα με το υπ’ αρ. βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου θα είναι υποχρεωμένος να παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά τις ημέρες της δικασίμου, με αστυνομική συνοδεία. Παράλληλα του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς παραμένει κρατούμενος από το Σεπτέμβριο του 2013 με δύο εντάλματα προσωρινής κράτησης. Συγκεκριμένα, το πρώτο, αμέσως μετά τη σύλληψή του, αφορούσε την ανθρωποκτονία του Π. Φύσσα( 18 μήνες το ανώτατο όριο προφυλάκισης) και, στη συνέχεια, το δεύτερο την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση (ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης 12 μήνες).

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman