ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Βγενόπουλος: Οι συκοφάντες μου προσπαθούν να «δικαιωθούν» επικοινωνιακά

Tweet
Share
Tweet
Share

Η προσπάθεια που καταβάλλεται για να συνδεθώ με τη διαπλοκή είναι μάταια, αναφέρει ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε ανακοίνωσή του στην οποία μιλά για τις κατηγορίες που έχει κατά καιρούς δεχθεί. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Όλες οι κατηγορίες που κατά καιρούς έχουν εκτοξευθεί εις βάρος μου από Έλληνες και Κυπρίους πολιτικούς έχουν εξεταστεί ενδελεχώς από την Ελληνική Δικαιοσύνη και με σειρά αποφάσεων έχω δικαιωθεί, αφού όλες οι υποθέσεις αρχειοθετήθηκαν λόγω έλλειψης έστω και ενδείξεων για τέλεση ποινικών αδικημάτων.

Αντίθετα όλοι οι συκοφάντες μου, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, έχουν καταδικαστεί σε διάφορους βαθμούς της Δικαιοσύνης.

Επίσης, ως προς τις κατηγορίες που εκτοξεύονται από Κύπριους αξιωματούχους, πέραν της απόφασης αρχειοθέτησης της Εισαγγελέας Εφετών κας Τσατάνη, άλλη Αντιεισαγγελεύς Εφετών έχει ασκήσει ποινική δίωξη κατά δύο Κυπρίων υπηκόων για ψευδορκία και απάτη επί δικαστηρίου, επειδή σε αστικό δικαστήριο στην Κύπρο επανέλαβαν τους γνωστούς ισχυρισμούς περί δήθεν δανείων χωρίς εξασφαλίσεις, κ.λ.π.

Περίπου 30 διαφορετικοί Έλληνες δικαστές με έχουν δικαιώσει και έχουν καταδικάσει τους συκοφάντες μου, συνεπώς οι οποιοιδήποτε ισχυρισμοί περί δήθεν μεροληψίας ορισμένων δικαστών υπέρ μου στερούνται σοβαρότητος.

Είναι προφανές ότι αυτή την περίοδο, εκμεταλλευόμενοι τις πολιτικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, οι συκοφάντες μου, Έλληνες και Κύπριοι, καταβάλλουν μία απεγνωσμένη προσπάθεια να δικαιωθούν επικοινωνιακά αφού δικαστικά έχουν ήδη κριθεί.

Τέλος, η προσπάθεια που καταβάλλεται για να συνδεθώ με την διαπλοκή είναι μάταια. Δεν διαθέτω Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν είμαι εργολάβος του Δημοσίου και καμία Κυβέρνηση δεν μου έκανε ποτέ καμία χάρη.  Αντίθετα επί Κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ παλαιότερα, αλλά και ΣΥΡΙΖΑ τώρα, βρέθηκα σε δημόσια αντιπαράθεση με Υπουργούς τους που θέλησαν να με βλάψουν παρανόμως και αυτές τις αντιπαραθέσεις τις θεωρώ απόδειξη αντιδιαπλοκής με όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά και τίτλο τιμής». 

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman