ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θα παραιτηθώ μόνο αν επιβληθεί ΦΠΑ 24%

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Νέα μέτωπα ανοίγουν στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αύξηση ΦΠΑ σε 24%.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (16/4) στη τηλεόραση του MEGA, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, τόνισε πως σε περίπτωση αύξησης του ΦΠΑ σε 24% θα παραιτηθεί από της θέσης του.

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί κανένα μέτρο το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία του καλοκαιριού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησης αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως είπε ο ίδιος, «Αν υπάρξουν μέτρα τα οποία να είναι υπεράνω της συμφωνίας της 13ης Ιούλη, έχουμε φτάσει στα όριά μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εξαντλούνται τα προσωπικά μου όρια με τον συμβιβασμό της συμφωνίας του καλοκαιριού, τότε ο έντιμος δρόμος που έχουμε όσοι διαφωνούμε με τη λήψη άλλων μέτρων είναι να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, θα παραιτηθούμε».

Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει αν μειωθεί το αφορολόγητο είπε πως η κατάληξη την οποία θα έχει η κοινοβουλευτική ομάδα θα γίνει σεβαστή από εκείνον.

«Αν όμως συζητώντας με τη συνείδησή μου καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πέραν των συμβιβασμών που έχουμε κάνει τότε έχω και τον προσωπικό δρόμο της παραίτησης», τόνισε.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.