ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΙΚΑ: Ζητά δάνειο €210 εκατ. για τις συντάξεις του Ιουλίου

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Για άλλον ένα μήνα, το ΙΚΑ -ΕΤΑΜ θα ζητήσει δάνειο από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοτικών-Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΑΔΚΥ) και τον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού της ΔΕΗ (ΤΑΠ-ΔΕΗ) για να καταβάλει τις συντάξεις.

Σύμφωνα με την εισήγηση της διοίκησης προς τα μέλη του ΔΣ του ΙΚΑ τα οποία πρέπει να αποφασίσουν προβλέπεται:

 

  • έντοκος δανεισμός από τον Tομέα Ασφαλισμένων Δημοσίου ποσού έως 70 εκ.€ και από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων ποσού έως 40 εκ.€ με επιτόκιο αντίστοιχο του ποσοστού απόδοσης του "Κοινού Κεφαλαίου Ν.Π.Δ.Δ. και Ασφαλιστικών Φορέων" (Κοινό Κεφάλαιο), όπως αυτό διαμορφώθηκε στο τέλος της τελευταίας διαχειριστικής χρήσης του Κοινού Κεφαλαίου, για χρονικό διάστημα 6 ημερών, δηλαδή από 28/06/2016 έως 04/07/2016, προκειμένου να διενεργηθούν ομαλά οι πληρωμές.
  • έντοκος δανεισμό από το ΤΑΠ-ΔΕΗ ποσού έως 100 εκατ. ευρώ με επιτόκιο αντίστοιχο του ποσοστού απόδοσης του "Κοινού Κεφαλαίου Ν.Π.Δ.Δ. και Ασφαλιστικών Φορέων" (Κοινό Κεφάλαιο), όπως αυτό διαμορφώθηκε στο τέλος της τελευταίας διαχειριστικής χρήσης του Κοινού Κεφαλαίου, για χρονικό διάστημα 6 ημερών, προκειμένου από 28/06/2016 έως 04/07/2016, προκειμένου να διενεργηθούν ομαλά οι πληρωμές.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.