ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Bild «τρολάρει» τους Βρετανούς: Θα αναγνωρίσουμε το γκολ στο Γουέμπλεϊ

Tweet
Share
Tweet
Share

«Αγαπητοί Βρετανοί, αν παραμείνετε στην ΕΕ, τότε εμείς οι ίδιοι θα αναγνωρίσουμε το γκολ στο Γουέμπλεϊ», υπόσχεται η σημερινή Bild, συνοδεύοντας το σχετικό δημοσίευμα με μια φωτογραφία με το αμφιλεγόμενο γκολ στον τελικό του Μουντιάλ το 1966, όταν η αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου νίκησε τη Δυτική Γερμανία.

Η γερμανική εφημερίδα υπόσχεται... «γη και ύδωρ» στους Βρετανούς αν αποφασίσουν να παραμείνουν στην ΕΕ, έπειτα από αναφορά σε δεκαετίες αντιπαλότητας στο ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα, η Bild αναφέρει ότι η Γερμανία θα «κατέβει» χωρίς τερματοφύλακα στην επόμενη διαδικασία των πέναλτι μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας.

Επίσης υπόσχεται να βάζει πετσέτες στις ξαπλώστρες των ξενοδοχείων για να κρατά τις καλύτερες θέσεις κοντά στις πισίνες ξενοδοχείων για τους Βρετανούς, και να μην χρησιμοποιούν αντηλιακό ως αλληλεγγύη στους καμμένους από τον ήλιο Βρετανούς.

Εάν η Βρετανία παραμείνει στην ΕΕ, η Bild υπόσχεται επίσης να «προσφέρει» την όμορφη συμπρωταγωνίστρια σε κάθε ταινία του James Bond, να γυρίσει τα ρολόγια μία ώρα πίσω ώστε να είναι στην ίδια ζώνη ώρας, και να εισάγει μια κατευθυντήρια οδηγία στην ΕΕ που απαγορεύει τον αφρό στην μπύρα.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.