ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις

Tweet
Share
Tweet
Share

Τι κι αν οι συνταξιούχοι έλαβαν μια πρώτη «ψυχρολουσία» στα ΑΤΜς των τραπεζών βλέποντας μειωμένες τις επικουρικές συντάξεις τους; Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο η κυβέρνηση συνεχίζει το ίδιο τροπάριο κι έρχονται και τα επόμενα «κύματα» περικοπών.

Στις 2 Σεπτεμβρίου έρχεται το επόμενο «ψαλίδι» με τον επαναϋπολογισμό σε έξι ακόμη ταμεία. Πιο αναλυτικά, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, της ΔΕΗ, οι εμποροϋπάλληλοι, οι συνταξιούχοι Οινοποιΐας- Ζυθοποιΐας, ο τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Τουριστικών Πρακτορείων και της Τράπεζας Πίστεως θα είναι οι επόμενοι στη «λίστα» που θα δουν τις επικουρικές «κουρεμένες».

Αλλά και τον Οκτώβριο έπεται νέο «μαχαίρι» σε εννέα επικουρικά ταμεία. Πιο συγκεκριμένα συνταξιούχοι, αρτοποιοί, συνταξιούχοι δικηγόροι, Επικουρική Ασφάλιση Ναυτικών, Επικουρικό Ταμείο Δημοσιογράφων, Επικουρικά των Σωμάτων Ασφαλείας, Επικουρικό Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας και Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων παίρνουν… σειρά.

Σημειώνεται ότι περικοπές υπάρχουν σε όσους έχουν άθροισμα κύριων και επικουρικών συντάξεων πάνω από 1.300 ευρώ μεικτά και 1.170 καθαρά.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman