ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Εδώ χαλαρώνει ο Ευρω-τρόμος»: Η Bild για τη βίλα του Βαρουφάκη στην Αίγινα

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Στην εξοχική κατοικία του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, στην Αίγινα κάνει ειδικό αφιέρωμα η γερμανική εφημερίδα Bild, σε δημοσίευμά της με τίτλο «Εδώ χαλαρώνει ο Ευρω-τρόμος».

«Τι κάνει ο 53χρονος Έλληνας υπουργός Οικονομικών όταν δεν διαφωνεί με τους Ευρωπαίους εταίρους του; Κάνει για παράδειγμα διακοπές στο Αιγαίο. Στο μικρό ελληνικό νησί, την Αίγινα, μόλις 27 χιλιόμετρα από την Αθήνα, η δεύτερη σύζυγος του Γ. Βαρουφάκη, έχει μία πανέμορφη βίλα 170 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα και πολλά έργα τέχνης», αναφέρει η μεγαλύτερη γερμανική εφημερίδα, απεικονίζοντας το σπίτι.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και στη σχέση του ζευγαριού, αλλά και στον καθένα από τους δύο ξεχωριστά. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει παιδιά από προηγούμενους γάμους. «Μετά την Αυστραλία, όπου ο Γ. Βαρουφάκης παρέμεινε δώδεκα ολόκληρα χρόνια από το 1988 έως το 2000, επέστρεψε στην Αθήνα. Το διαζύγιο με την πρώτη του σύζυγο, όπως το έχει χαρακτηρίσει ο Έλληνας υπουργός ήταν γι αυτόν μία "σοβαρή κρίση". Με την επιστροφή του στην Αθήνα γνωρίζει την εικαστικό, Δανάη Στράτου την οποία και παντρεύεται. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του συχνά στην Αίγινα. Η μοναχοκόρη του, Ξένια, επισκέπτεται πολύ συχνά τον πατέρα της στην Αθήνα», σημειώνεται.

Στην πατρίδα του, προσθέτει η Bild, o Γ. Βαρουφάκης αντιμετωπίζεται ως «ποπ σταρ» της Οικονομίας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που του αρέσει να προκαλεί με τις δηλώσεις του αλλά και να ξεχωρίζει με τον τρόπο που κινείται. Επιλέγοντας μία Yamaha μηχανή για να μετακινείται στους δρόμους των Αθηνών, ο Γ. Βαρουφάκης είναι ένας cool επαναστάτης, αναφέρει η εφημερίδα, απεικονίζοντας τον Έλληνα υπουργό έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

bild

Η γερμανική εφημερίδα έχει στην ιστοσελίδα της και μία φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα της Αίγινας την οποία είχε ανεβάσει στο Instagram η 50χρονη Δανάη Στράτου. Η Δανάη Στράτου και Γιάνης Βαρουφάκης απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα από την βεράντα του σπιτιού τους στην Αίγινα, γράφει η Bild.

Με τον κ. Βαρουφάκη ασχολούνται και πολλοί στην Αθήνα, καθώς οι συνεχείς δηλώσεις και η υπερπροβολή στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ έχουν προκαλέσει ψιθύρους ακόμη και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνος πάντως δείχνει να μην ενοχλείται από την κριτική καθώς συνεχίζει ανενόχλητος τις εμφανίσεις στα ΜΜΕ.

Πηγή: www.reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman