ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το όμορφο μοντέλο με λεύκη που το θάρρος της νίκησε τον φόβο

Tweet
Share
Tweet
Share

Είναι διαφορετική και το ξέρει. Όταν ήταν μικρή την φώναζαν ζέβρα και αγελάδα και την έκαναν να βάζει τα κλάματα. Όμως, μεγαλώνοντας η διαφορετικότητά της ήταν αυτή που της έδωσε την ευκαιρία να γίνει ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, ενώ μέσα από τη δημοσιότητα που έχει κερδίσει παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης σε όλες τις γυναίκες.

upl5818a12848a8d

Ο λόγος για τη Γουίνι Χάρλοου, της οποίας η ιστορία ζωής θα μπορούσε να φέρει τον τίτλο: «Οταν το θάρρος νικάει τον φόβο».

Στην πιο τρυφερή της ηλικία, στα 4 χρόνια της διαγνώστηκε με λεύκη και σταδιακά οι λευκές κηλίδες απλώθηκαν σε όλο το σώμα της. Τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν και την φώναζαν «αγελάδα» και «ζέβρα».  Αυτό το μαρτύριο την οδήγησε να αλλάξει σχολείο πολλές φορές, ενώ έφτασε να σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία. Κάποια στιγμή, η νεαρή εγκατέλειψε το σχολείο και δεν κοίταξε ποτέ πίσω της.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ήρθε τυχαία, όταν την ανακάλυψε στο Instagram η Τάιρα Μπανκς, και της πρότεινε να λάβει μέρος στο Next Top Model της Αμερικής.

Αν και κάποια στιγμή η Γουίνι εγκατέλειψε το σόου, είχε ήδη πάρει τη δημοσιότητα που χρειαζόταν.

Πριν από λίγες ώρες η Χάρλοου ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram όπου φοράει μόνο ένα μπεζ εσώρουχο και γράφει στη λεζάντα:

«Η πραγματική διαφορά μου δεν είναι το δέρμα μου. Είναι το γεγονός ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Είμαι όμορφη γιατί το ξέρω. Γιορτάστε τη μοναδική σας ομορφιά σήμερα (& καθημερινά)!».

Όμως, μην φανταστείτε ότι ξαφνικά η ζωή της έγινε παραμυθένια. Καθημερινά δέχεται πόλεμο για το σώμα της στα social media:

«Μου γράφουν ότι είμαι λεπρή. Ότι ξεβάφω επίτηδες το δέρμα μου και ελέγχω τα λευκά σημάδια πάνω του. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια» έχει δηλώσει.

Ωστόσο, τίποτα και κανένας δεν μπορεί να πτοήσει αυτή τη δυναμική και πανέμορφη γυναίκα.

Το 2016 είναι η χρονιά της Χάρλοου, αφού έκανε καμπάνια για τη Diesel, έχει ποζάρει σε πολλά εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών μόδας.

upl58189e2f9038d 1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman