ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Βαρουφάκης πρωταγωνιστής στην νέα ταινία του Γαβρά;

Tweet
Share
Tweet
Share

O Κώστας Γαβράς πρόκειται να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το βιβλίο «Ανίκητοι Ηττημένοι» του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, όπως ο ίδιος ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης έκανε γνωστό με επιστολή του. Και με αυτόν τον τρόπο, μία νέα καριέρα ίσως να ξεκινά για τον πρώην υπουργό…

 

Ο κ. Βαρουφάκης έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα του βιβλίου στον Γαβρά. Ο ελληνογάλλος σκηνοθέτης είχε απευθύνει σχετικό αίτημα όταν έμαθε ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ κρατούσε σημειώσεις από τις συνεδριάσεις του Eurogroup.

Οι «Ανίκητοι Ηττημένοι» είναι η μεταφορά στα ελληνικά του αγγλόφωνου πρωτοτύπου με τίτλο «Adults in the room» το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικούς μήνες, προκαλώντας σάλο με τις αποκαλύψεις του.

Σύμφωνα δε με κάποιες πληροφορίες, ο κ. Βαρουφάκης δεν έχει απλώς παραχωρήσει τα δικαιώματα στον διάσημο κινηματογραφιστή, αλλά έχει δεχθεί και πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, υποδυόμενος τον εαυτό του! Κατά τις ίδιες πηγές, η σκέψη δεν έχει αποκλειστεί.  

Το βιβλίο χρονικό των έξι πρώτων μηνών του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και περιέχει αναλυτικές περιγραφές, καθώς και διαλόγους που ο κ.Βαρουφάκης είτε ηχογράφησε με το κινητό του, είτε μεταφέρει βάσει των σημειώσεών του.


Σε συνέντευξη Τύπου ο κ.Βαρουφάκης παρουσίασε τη Δευτέρα, την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας στα ελληνικά, το νέο του βιβλίο που έχει υπότιτλο «Για μια Ελληνική Ανοιξη, μετά από ατελείωτους μνημονιακούς χειμώνες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman