ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κάριν Ντορ: Το άδοξο τέλος ενός Bond Girl

Tweet
Share
Tweet
Share

 

Τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ συχνά δεν έχουν καλό τέλος... Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έρχεται πάντα η στιγμή που στις ταινίες συναντούν τον θάνατο, είτε είναι οι αγαπημένες του μυστικού πράκτορα, είτε κάποιες μοιραίες που απειλούν την ζωή του.

 

Μία από τις ωραιότερες της τελευταίας κατηγορίας, η Γερμανίδα ηθοποιός Κάριν Ντορ έφυγε από την ζωή την προηγούμενη Δευτέρα σε ηλικία 79 ετών σε ένα γηροκομείο του Μονάχου.

Η Ντορ είχε υποδυθεί μια δολοφόνο, την Χέλγκα Μπραντ, η οποία είχε σκοπό να σκοτώσει τον Βρετανό πράκτορα , που τότε υποδυόταν o Σον Κόνερι. Η ταινία ήταν το You Only Live Twice, του 1967.

Η καριέρα της Ντον είχε ξεκίνησει σε ηλικία 17 ετών και συνεχίστηκε ακόμη και στην τρίτη ηλικία, καθώς συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα επιπλοκών από τραυματισμούς που είχε υποστεί έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πέρσι το καλοκαίρι.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε πέσει, χτυπώντας το κεφάλι της και έμεινε αναίσθητη για 15 λεπτά. Όταν βρήκε τις αισθήσεις της φαινόταν καλά, αλλά όσο πέρναγε ο καιρός ταλαιπωρούνταν από πονοκεφάλους και κόπωση. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία και πριν μερικές μέρες πέθανε στο γηροκομείο, που νοσηλευόταν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman