ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι δεν πρέπει να σκέφτονται οι γυναίκες για να φτάσουν σε οργασμό

Tweet
Share
Tweet
Share

Αυτό εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες: επίπεδο διέγερσης και επιθυμίας και πώς οι προσδοκίες μετριούνται μέχρι την πραγματικότητα. Αυτά τα δύο στοιχεία επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα της σεξουαλικής σχέσης και είναι υπεύθυνα για τις σκέψεις που διέρχονται από το μυαλό κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η επίτευξη του οργασμού μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη ειδικά για τις γυναίκες που δεν αισθάνονται ότι μπορούν να είναι πλήρως ανοικτές με τους συνεργάτες τους για τις προτιμήσεις τους. Ίσως δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πλήρως τα δικά τους γούστα και τις επιθυμίες τους. Σύμφωνα με το The Journal of Sexual Medicine, το 65% των γυναικών είχαν τον τελευταίο οργασμό τους κατά τη διάρκεια του κολπικού σεξ, το 81% ενώ έλαβαν στοματικό σεξ και το 94% κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.

feminine orgasm up

Ενώ η κλειτορίδα, ο κόλπος, τα χείλη και ο πρωκτός είναι πλούσια με αισθητικές απολήξεις των νεύρων που διεγείρονται καθώς η διέγερση αυξάνεται, ο εγκέφαλος είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία και τη μετατροπή αυτών των ερεθισμάτων σε ευχαρίστηση και ευτυχία απελευθερώνοντας ορμόνες όπως η ντοπαμίνη και η ωκυτοκίνη. Η ένταση ενός οργασμού ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύεται ότι ο οργασμός κλειτορίδας είναι ο πιο έντονος, ακολουθούμενος από τον πρωκτικό και τον κολπικό.

Μόλις ένας οργασμός είναι επικείμενος, οι σκέψεις των γυναικών επικεντρώνονται σε ένα μόνο πράγμα: το παρόν. Η πιο άγρια ​​φύση τους έρχεται στην επιφάνεια καθώς ο εγκέφαλος διεγείρει τα όρια του πόνου σε τέτοιο βαθμό που αυξάνει κατά 107% και τα κύματα της ντοπαμίνης μεταφράζονται σε ευχαρίστηση και απώλεια της λογικής. Υπάρχει μόνο ένας στόχος στο μυαλό και η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο ερωτική. Η μελέτη υπογραμμίζει ότι οι περισσότερες γυναίκες φαντάζονται τον εαυτό τους έξω από τη δράση, και το μόνο πράγμα στο μυαλό τους εκείνη τη ζωτική στιγμή είναι η στιγμή της έκστασης.

feminine orgasm legs

Ωστόσο, κάτι πολύ διαφορετικό συμβαίνει όταν η υποσχόμενη στιγμή δεν φθάνει ποτέ. Είναι μια ύπουλη και τρομακτική σκέψη. για αυτές, αισθάνονται σαν η σεξουαλική πράξη να είναι ατελείωτη. Αυτό που υποτίθεται ότι είναι ευχάριστο γίνεται δυσκίνητο. Έχουμε δει αυτό που απεικονίζεται στον πολιτισμό μας ξανά και ξανά: γυναίκες που συνουσιαάζονται, κάνουν λίστες στο μυαλό τους και αναρωτιούνται για όλα τα ασχετα πράγματα που μπαίνουν στο κεφάλι τους, όπως το αν έκλεισαν τη σόμπα φεύγοντας από το σπίτι, ή κάτι παρόμοιο.

feminine orgasm couple

Τίποτα δεν σκοτώνει τη διάθεση πιο γρήγορα από το να πείτε στον σύντροφό σας "τελείωσες;".  Ο ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Rutgers Barry Komisaruk εκτιμά ότι περίπου το 60% των γυναικών είχαν ενοχλητικές σκέψεις κατά τη διάρκεια του σεξ, ακόμα περισσότερο εάν έχουν σταθερό σύντροφο. Παρόλο που ίσως να πιστεύετε ότι αυτές οι ενοχλητικές σκέψεις είναι έλλειψη σεβασμού και σαφής ένδειξη ότι το φύλο δεν λειτουργεί, η πραγματικότητα είναι ότι αυτές οι σκέψεις συνδέονται με το άγχος, την έλλειψη εμπιστοσύνης στην περιγραφή των σεξουαλικών προτιμήσεων και ακόμη και την έγκαιρη επίτευξη ενός οργασμού .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman