ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όσο υπάρχουν άνθρωποι

Tweet
Share
Tweet
Share

Δημιουργός αξιών ο άνθρωπος, δεν παύει να μας εκπλήσσει! Δυό καρδιές γεμάτες πληρότητα, μπροστά στο κενό του χρόνου. Σαν καθρέφτες που ο ένας αντικατοπτρίζει στον άλλον την ίδια εικόνα της αλληλεγγύης και την πίστη ότι κάτι ακόμα υπάρχει στον κόσμο, αρκεί να κρατήσεις την αναπνοή σου για λίγο.

Ο φωτογραφικός φακός ενός χρήστη του Facebook κατέγραψε στην πολύβουη Πανεπιστημίου, όπου οι άνθρωποι περπατάνε γρήγορα, πάνω στα φτερά της αδιαφορίας, τη συγκινητική στιγμή που ένας περαστικός προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια  σε έναν ανυπόδητο άστεγο. Ο ίδιος, έκθαμβος από το εν εξελίξει θαύμα που συντελέστηκε μπροστά στα μάτια του, έγραψε γι’ αυτό:

«Έχω δει παρόμοιες φάσεις σε διάφορα site, αλλά αυτό το έζησα σήμερα στην Πανεπιστημίου όπου είχα πάει να κάνω service στη φωτογραφική μου μηχανή (εξ ου και η φωτογραφική ετοιμότητα). Έτσι απλά ο νεαρός χωρίς φανφάρες έκανε αυτό που βλέπετε...... μπράβο σου φίλε!!!». Μπράβο κι απο μας σε όσους, όπως ο νεαρός, στέκονται "όρθιοι και μόνοι στην ερημία του πλήθους"!.. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman