ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

150 μπαρ που πρέπει να επισκεφθείτε πριν πεθάνετε

Tweet
Share
Tweet
Share

Είτε βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στο Χονγκ Κονγκ, στο Βερολίνο ή σε κάποιο άλλο αδιευκρίνιστο μέρος , ο Βέλγος συγγραφέας, Jurgen Lijcops γνωστός οινοπνευματοποιός και sommelier έχει κάνει αποστολή του να αναζητήσει τα καλύτερα μπαρ στον πλανήτη. Γενναιόδωρος όντας, αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις του με τον υπόλοιπο κόσμο σε ένα  βιβλίο.

Με τίτλο «150 μπαρ που πρέπει να επισκεφθείτε πριν πεθάνετε», το οποίο διατίθεται αυτή τη βδομάδα από τους εκδότες Lannoo του Βελγίου. Ο Lijcops παρουσιάζει 150 μπαρ και σαλόνς που πρέπει να επισκεφθείτε.

AJ Fernando

Πέρα από τον απλό όμορφο σχεδιασμό, έχει μια "μοναδική ιστορία να πει", την οποία οι εξίσου διψασμένοι και διανοητικά περίεργοι σαν τον Lijcops φτάνουν σε βάθος. Ως ιδρυτής του Bar Burure της Αμβέρσας, ο οποίος αξίζει σίγουρα μια θέση στη λίστα, ξέρει για ποιους μιλάει (και για ποια ποτά).

AJ Fernando

Από τα ιστορικά επεισόδια μέχρι τους κρυμμένους θησαυρούς και τους υπερσύγχρονους ναούς - μπαρ, όπως το The Alchemist του Λονδίνου (πιο πάνω) στα πιο ταπεινά μπαρ, αυτό είναι ένα σημαντικό βιβλίο για κάθε κύριο που αρέσκεται να έχει στο χέρι ένα κοκτέιλ όταν σχεδιάζει τις κομψές αποδράσεις και περιπλανήσεις του.

AJ Fernando

Ωστόσο, πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι ακόμα και μια περιστασιακή περιήγηση αυτού του βιβλίου θα σας κάνει να περιπλανηθείτε κάπου στον κόσμο, παίρνοντας  την επόμενη πτήση, για παράδειγμα, στο Negril, για ένα highball στο Blackwell Rum Bar, το οποίο είναι κυριολεκτικά χτισμένο σε μια σπηλιά με θέα στον ωκεανό.

AJ Fernando

Αξίζει, πραγματικά να κάνετε μια περιήγηση σε αυτό!

Lannoo Publishers

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman