ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Rolls Royce του Μεγάλου Muhammad Ali στο σφυρί

Tweet
Share
Tweet
Share

Το 1970, ο Muhammad Ali επέστρεψε στην υπεράσπιση του τίτλου του μετά από μια απουσία τριών μηνών και άρχισε τη “βραχώδη” ανάβαση του. Φυσικά, ποτέ δεν αμφέβαλε το πεπρωμένο του και ποιος καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει την αρχή της πιο ένδοξης δεκαετίας της καριέρας του από το να αγοράσει μια νέα Rolls-Royce;

Bonhams

Αυτό ακριβώς έκανε, μπήκε σε μια αντιπροσωπεία και αγόρασε μια Rolls Royce Silver Shadow Convertible μοντέλο 1970  που μόλις μπορούσε να αντέξει οικονομικά, τότε. Τώρα η ως επί το πλείστον ανακαινισμένη  βρετανική κυρία έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο δημοπρασιών του οίκου  Zoute Bonhams στο Βέλγιο στις 5 Οκτωβρίου.

Bonhams

Προσφέρεται χωρίς επιφύλαξη, η τιμή πώλησης της εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα  70.000 δολάρια, αν και μπορούμε να πούμε ότι για  κάποιον συλλέκτη το παζάρι μπορεί να φτάσει σε διπλάσια τιμή.

Bonhams

Έρχεται πλήρης με πιστοποιητικό εγγύησης και προσωρινή άδεια οδήγησης υπογεγραμμένη από τον Muhammad Ali,  καθιστώντας την προέλευση  της άψογη, για να μην πω ανεκτίμητη. Ειδικά θεωρώντας ότι ένα καινούργο αυτοκίνητο κοστίζει περισσότερο από αυτό το απίστευτα cool  αυτοκίνητο που κάποτε ανήκε στον Greatest, τον καλύτερο πυγμάχο όλων των εποχών!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman