ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έξη μελλοντικές ταινίες με τον Robert Downey Jr

Tweet
Share
Tweet
Share

Από το 2008, ο Robert Downey Jr  είναι ουσιαστικά ο πιο Iron Man του κινηματογράφου, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό που έχει υποδυθεί άλλο χαρακτήρα, αλλά ο μεγάλος αστέρας έχει μερικά ακόμα κόλπα στο μανίκι του.

Στα επόμενα δυο χρόνια (σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου και sites), ο Downey θα παίξει και πάλι τον Tony Stark, αλλά και άλλους ρόλους - έργα.

Sherlock Holmes3

Ο σκηνοθέτης Guy Ritchie σχεδιάζει να στρογγυλοποιήσει τους Robert Downey Jr, Jude Law και Rachel McAdams για την τρίτη δόση της σειράς Sherlock Holmes. Το σενάριο προέρχεται από τον τηλεοπτικό συγγραφέα Chris Brancato, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τον Narcos, τον Hannibal και για λίγα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Law & Order.

All-Star Weekend

Ο Jamie Foxx ανακοίνωσε πρόσφατα την πρώτη του μεγάλη ταινία, All-Star Weekend, σαν συγγραφέας και σκηνοθέτης. Υποθέτουμε ότι πρόκειται για μια κωμωδία με μια περιγραφή που λέει: "Δύο φιλαράκια σχηματίζουν έναν ανταγωνισμό για τον αγαπημένο τους Αμερικανό μπασκετμπολίστα." Παράλληλα με τους Foxx και Downey, στην ταινία συμμετέχουν και οι Benicio Del Toro, Gerard Butler, Eva Longoria, Jeremy Piven και Jessica Szohr.

The Voyage of Doctor Dolittle

Δεν είναι σαφές γιατί τα στούντιο κάνουν ένα άλλο remake του Dr. Dolittle, ελπίζουμε ότι ο Downey μπορεί να κάνει τον ρόλο αστείο. Η ταινία από τον σκηνοθέτη toy Gold και Syriana, συμπεριλαμβάνει ένα επιπλέον cast με τους Rami Malek, Tom Holland, Emma Thompson, Ralph Fiennes, Marion Cotillard, Antonio Banderas και Selena Gomez.

Pinocchio

Η Disney είχε πενήντα χρόνια λειτουργίας κλασικών κινούμενων σχεδίων, τα οποία τώρα μετατρέπονται σε ταινίες ζωντανής δράσης. Με τον Tim Burton που εργάζεται επί του παρόντος για το Dumbo και Idris Elba, να υπογράφει και για το Quasimodo, ο Ron Howard αποφάσισε να αναλάβει την κλασική  ιστορία με Downey ως Geppetto.

John Brinkley Biopic

Ίσως μια από τις πιο συναρπαστικές ταινίες σε αυτόν τον κατάλογο είναι ένας βιογραφικός τίτλος John Brinkley χωρίς τίτλο. Η ιστορία επικεντρώνεται στον απατεώνα του 20 αιώνα, ο οποίος εξαπάτησε τους πάντες  - στο δρόμο του προς τη φήμη και την τύχη - προσποιούμενος ότι είναι γιατρός ενώ χρησιμοποιούσε ψεύτικη ιατρική πάνω σε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο Richard Linklater, γνωστός για το Boyhood, Bernie και την Before trilogy, είναι ο συγγραφέας-σκηνοθέτης.

Avengers4: The Aftermath

Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημο όνομα για το follow-up των Avengers: Infinity War περιμένετε να δείτε τα επακόλουθα του πολέμου με τον Θάνο. Στην  ταινία συμμετέχει μια πλειάδα τ αστεριών, μαζί με τον Brie Larson που θα έρθει ως Captain Marvel. Οι Russo Brothers είναι οι σκηνοθέτες σε  αυτή την αναμενόμενη επιτυχία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman