ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Hermann Maier δοκιμάζει μια Bugatti Chiron στον πάγο

Tweet
Share
Tweet
Share

Είναι γνωστός ως "Herminator" χάρη στους τέσσερις τίτλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δύο ολυμπιακά χρυσά μετάλλια, τρεις τίτλους Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και 54 νίκες αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου - ο Hermann Maier είναι απλά ένας από τους μεγαλύτερους αλπικούς σκιέρ ποτέ. Και ενώ ο συνηθισμένος τρόπος μεταφοράς του σε χιονισμένο έδαφος είναι ένα ζευγάρι σκι, ο Maier τα άφησε πρόσφατα για  ένα 1.480 ίππων Bugatti Chiron στα παγοδρόμια του Altenmarkt im Pongau στην Αυστρία.

Bugatti

Το υπερ-αυτοκίνητο αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα W16 8 λίτρων, καθιστώντας το ένα από τα πιο ισχυρά οχήματα που βιώνουν ποτέ τους ρυθμούς του στη φημισμένη χειμερινή δοκιμαστική πίστα, όπου συχνά διεξάγονται αγώνες πάγου.

Bugatti

Το Chiron διαθέτει μόνιμη κίνηση σε όλους τους τροχούς και σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους, καθιστώντας το ιδανικό αυτοκίνητο για να πηγαίνει στην κόλαση με δέρμα σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο. Μπορεί  να επιταχύνει από 0-60 μίλια / ώρα σε μόλις 2,4 δευτερόλεπτα, χτυπώντας 125 μίλι / ώρα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα στο δρόμο και σε ένα ανοιγόκλειμα των ματιών-να φτάσει στην κορυφαία ταχύτητα των 261 mph.

Bugatti

Η επική φωτογράφηση στον πάγο έγινε για ένα άρθρο στο Ettore, το εξαιρετικά αποκλειστικό περιοδικό για ιδιοκτήτες Bugatti που πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή της γαλλικής μάρκας. "Η ενθουσιώδης αίσθηση μιας ελεγχόμενης ολίσθησης είναι συγκρίσιμη με την τέλεια που πραγματοποίησε σε σκι", ο Maier ενθουσιάστηκε μετά την δοκιμή του αυτοκινήτου με υψηλό αριθμό οκτανίων. "Παρά την πρωτογενή δύναμη αυτού του αυτοκινήτου, αισθάνθηκα ασφαλής και υπό έλεγχο από την αρχή". Δήλωσε.

Bugatti

Στη συνέχεια, ο Maier αποφάσισε να το πάρει  και να δοκιμάσει τις διάφορες λειτουργίες κίνησης του Chiron, καθώς και τη λειτουργία ελέγχου πρόσφυσης που οι περισσότεροι οδηγοί θα απενεργοποιούσαν σε μια τέτοια κατάσταση. "Απίστευτα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ακόμα περισσότερη διασκέδαση", δήλωσε ενθουσιασμένος. "Ο Χείρωνας κάνει τα πιο δύσκολα να φαίνονται τόσο αβίαστα και συναρπαστικά."

Bugatti

Αν και το αυτοκίνητο  του είναι ένα Audi Q7, ήταν φανερό ότι ο Maier έχει τώρα βάλει στο μάτι σε ένα από τα αριστουργήματα των 3 εκατομμυρίων. "Έχω περάσει σχεδόν όλη μου τη ζωή σε σκι", είπε στην Αυστρία. "Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι τέσσερις τροχοί θα μπορούσαν να αποδώσουν μια παρόμοια χαρά στο χιόνι. Μετά από αυτή την εμπειρία, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα Bugatti πιο συχνά. "Και τότε, φυσικά, έδωσε την υπόσχεση "Θα επιστρέψω" ....

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman