ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ποτό στο Maxwell’s …

Tweet
Share
Tweet
Share

Καθισμένος στη συνηθισμένη του γωνία στο ξύλινο από μαόνι μπαρ του Maxwell’s Plum, ο Μάριο σήκωσε το ποτήρι του ήπιε την τελευταία γουλιά από το ουίσκι του, κοίταξε τον μπάρμαν και του είπε «βαλε μου άλλο ένα». Αισθάνονταν πολύ άνετα μέσα στο Brooks Brothers- γκρι ριγέ κουστούμι του, χαλάρωσε τη γραβάτα του και γεμάτος σιγουριά για τον εαυτό του κοίταξε γύρω του, αναζητώντας κάποιον από τους φίλους του που είχε καλέσει  για να γιορτάσουν την μεγάλη επιτυχία του. 

Ήταν Παρασκευή βράδυ, και μόλις τρεις ώρες νωρίτερα, έφυγε από τα γραφεία μιας μεγάλης εταιρίας όπου παρουσίασε την πρόταση του για το σχέδιο επικοινωνίας ενός από τα προϊόντα της για το επόμενο έτος, η οποία έγινε αποδεκτή.

Η επιτυχία του έδινε μια αίσθηση ευφορίας και διάθεσης για φλερτ, άλλωστε η εξωστρέφεια ήταν στο DNA του και του άρεσε να καυχιέται για τις επιτυχίες του. Μόνο που ήταν μόνος του και δεν είχε κάποιον παρέα για να μοιραστεί την σημερινή.

Κοίταξε γύρω του και είδε μια ωραία γυναίκα να κάθεται μόνη της στο μπαρ, του φάνηκε γνωστή και ένοιωσε την ανάγκη να την πλησιάσει και να της μιλήσει. Αλλά μετά από δεύτερη σκέψη απέρριψε την ιδέα.

Η βραδιά μόλις ξεκινούσε, ήταν νωρίς ακόμα, ήπιε μια γουλιά από το ουίσκι του και χάθηκε στις σκέψεις του. 

Πάνος Τσαγκαράκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.