ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Kinky sex στον "άλλο κόσμο"

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η μυθολογία πάντα προσπάθησε να απαντήσει στα υπαρξιακά ερωτήματα μιας κοινωνίας. Εξηγώντας την πραγματικότητά μας και προσπαθώντας να απαντήσει σε αυτό που θα συμβεί μετά το θάνατό μας, οι ιστορίες μας δίνουν μια αίσθηση σκοπού και εσωτερικής ειρήνης. Ο θάνατος, ιδίως, διαδραμάτισε πάντα σημαντικό ρόλο στην εμπειρία μας ως άνθρωποι. Τον βρίσκουμε ενδιαφέρον και τρομακτικό. Είναι το μεγαλύτερο αίνιγμα που δεν θα γνωρίσουμε ποτέ την απάντηση, τουλάχιστον μέχρι να είμαστε νεκροί οι ίδιοι, και αυτό είναι εάν υπάρχει ακόμα κάτι να καταλάβουμε καθόλου. Κάθε πολιτισμός κατασκευάζει μύθους για τη μετά θάνατον ζωή.

illustrations love death darker days

illustrations love death darker days 1

illustrations love death darker days 2

Οι Αιγύπτιοι πίστευαν στη μετά θάνατο ζωή όπου οι νεκροί θα μπορούσαν να μπουν, αν η ψυχή τους ήταν γεματη αλήθεια και δικαιοσύνη. Αν όχι, η ψυχή τους θα καταστραφέφοταν Οι Έλληνες είχαν τον κάτω κόσμο, ένα σκοτεινό μέρος που κυβερνούσε ο αδελφός του Δία, ο Άδης και η σύζυγός του Περσεφόνη, οι οποίοι περίμεναν τους φιλοξενούμενους τους αφού διασχίσουν τον ποταμό Styx. Οι χριστιανοί πιστεύουν στον παράδεισο και στην κόλαση, ένας προορίζεται για τους ενάρετους, ο άλλος για τους αμαρτωλούς. Αυτές οι ερμηνείες της μετά θάνατον ζωής αποτέλεσαν αντικείμενο πολλών έργων τέχνης σε όλη την ιστορία μας. Είναι ένα καθολικό μοτίβο, όχι αντίθετο με τις παραστάσεις της αγάπης.

illustrations love death darker days 3

illustrations love death darker days 4

Ο Joshua Drew είναι ένας εικονογράφος που εργάζεται με το ψευδώνυμο Darker Days. Οι πρωταγωνιστές των σχεδίων του είναι σκελετοί που αισθάνονται αγάπη, επιθυμία, πάθος και αισθήματα απογοήτευσης. Το έργο του διασυνδέεται με τον θάνατο σε συναρπαστικές εικόνες, που έγιναν κυρίως με μαύρο μελάνι, και μερικά φωτεινά χρώματα. Παρόλο που η ιδέα μπορεί να ακούγεται ζοφερή, τα σχέδια έχουν μια ωφέλιμη ζωή για τον θεατή. Το σαρκαστικό χιούμορ και οι ευαίσθητες σκέψεις του Joshua για τις βαθύτερες επιθυμίες και τους φόβους μας μας δίνουν μια αίσθηση κάθαρσης. Θυμόμαστε ότι ο θάνατος είναι πάντα παρών, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο το να ερωτευθούμε και να εκφράσουμε τον έρωτα μας σεξουαλικά, είναι τόσο σημαντικό για εμάς.

illustrations love death darker days 5

illustrations love death darker days 6

illustrations love death darker days 7

illustrations love death darker days 8

illustrations love death darker days 9

illustrations love death darker days 10

illustrations love death darker days 11

illustrations love death darker days 12

Το έργο του καλλιτέχνη έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Στην ιστοσελίδα του, ο Joshua εξηγεί ότι κατάφερε να ζήσει από την πώληση των εικονογραφήσεων του καθώς και από εκτυπώσεις αυτοκόλλητων για βινύλιο, πουκάμισα κύπελλα και θήκες τηλεφώνου. Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο επιτυχίας. Το έργο του είναι φρέσκο ​​και πρωτότυπο, καθώς συνδυάζει δύο διαχρονικά θέματα έξυπνα:το χιούμορ και την ευαισθησία.

Π. Τ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.