ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Murder Most Foul: το επικό πορτραίτο μιας σκοτεινής Αμερικής

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια μπαλάντα σε πιάνο, χορδές και ελαφρά τύμπανα, Murder Most Foul αναπαράγει τη δολοφονία του Κένεντι το 1963 με αυστηρούς όρους «οδηγήθηκε στη σφαγή σαν θυσιαζόμενο αρνί ... τον πυροβόλησαν και τίναξαν τα μυαλά του στον αέρα ενώ ήταν στο αυτοκίνητο μέρα μεσημέρι. " Σήμερα ζωγραφίζει ένα επικό πορτραίτο μιας Αμερικής που παρακμάζει, αλλά πρόσφερε μια σανίδα σωτηρίας στην ποπ μουσική: οι Beatles, το φεστιβάλ Woodstock, ο Charlie Parker, οι Eagles και ο Stevie Nicks αναφέρονται όλοι στους στίχους του.

Ο Dylan έκανε λεπτές αναφορές στην κρίση του coronavirus καθώς ξεκίνησε το τραγούδι στο Twitter. "Χαιρετισμούς στους  φαν και οπαδούς μου με ευγνωμοσύνη για όλη την υποστήριξή σας και την αφοσίωσή σας όλα αυτά τα χρόνια", είπε. "Αυτό είναι ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που ηχογραφήψαμε πριν από καιρό που μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον. Μείνετε ασφαλείς, μείνετε προσεκτικοί και ο Θεός να είναι μαζί σας. "

Τα πρόσφατα άλμπουμ του Dylan παρουσίασαν εξώφυλλα των αμερικανικών ποπ προτύπων. Το πιο πρόσφατο ήταν το τριπλό album Τρίπτυχο το 2017. Το τελευταίο του άλμπουμ των αυθεντικών τραγουδιών ήταν το Tempest το 2012.

Το Murder Most Foul είναι επίσης το πρώτο αυθεντικό τραγούδι που κυκλοφόρησε από τότε που έγινε ο πρώτος τραγουδοποιός που του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας το 2016.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman