ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"Πληρώνουμε για να παίζουν μπάλα οι Λεσβίες"

Tweet
Share
Tweet
Share

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στην Ιταλία από τις δηλώσεις του προέδρου των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, η παραίτηση για τον Φελίτσε Μπελόλι, ήταν μονόδρομος.

Συνεπώς, ο αυριανός τελικός του γυναικείου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς οι ομάδες που είχαν πάρει το εισιτήριο αρνήθηκαν να αγωνιστούν αν δεν ανακαλούσε τις δηλώσεις του ο Μπελόλι, ο οποίος είχε υπό την εποπτεία του όλα τα ανδρικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά και τις διοργανώσεις των γυναικών.

«Δε γίνεται να συνεχίσουμε να δίνουμε χρήματα για να παίζουν ποδόσφαιρο μερικές λεσβίες» ήταν η απαράδεκτη και καταφανώς άδικη δήλωση του Μπελόλι, ο οποίος τελικά υποχρεώθηκε να παραιτηθεί, κάτι που σημαίνει ότι ο τελικός ανάμεσα στην Μπρέσια και την Ταβανιάνο θα διεξαχθεί κανονικά.  

«Δηλώσαμε αποχή, διότι οι δηλώσεις του Μπελόλι ήταν τραγικές. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο» είπε η Σάρα ντι Φίλιππο, προπονήτρια της Ταβανιάνο. Το μέρος των γυναικών όμως, πήρε, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο facebook, και ο «καπιτάνο» της Ρόμα, Φραντζέσκο Τότι. «Ο αθλητισμός ανήκει σε όλους: άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Το ποδόσφαιρο είναι η κινητήριος δύναμη του ιταλικού αθλητισμού και αξίζει ο ίδιος σεβασμός και στις γυναίκες που ασχολούνται με αυτό. Όλοι είμαστε μέλη της όμορφης οικογένειας του ποδοσφαίρου» έγραψε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman