ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι Ελληνίδες γιαγιάδες παίρνουν θέση!

Tweet
Share
Tweet
Share

Όλοι έχουν άποψη, όλοι συμμετέχουν στις συζητήσεις για το δημοψήφισμα, το χρέος και τα τεκταινόμενα στη χώρα. Ακόμα και οι Ελληνίδες γιαγιάδες πρωτοστατούν και παίρνουν θέση.

Πρόσφατα το Bloomberg σχολίασε το γεγονός πως η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε την διενέργεια δημοψηφίσματος, λέγοντας πως ο Τσίπρας ζητά από μια… γιαγιά να διαπιστώσει εάν η συμφωνία για το χρέος είναι δίκαιη.

«Οικονομολόγοι με διδακτορικά και hedge fund traders με δυσκολία παρακολουθούν τις εξελίξεις της εξελισσόμενης κρίσης χρέους της Ελλάδας. Τώρα, δοκιμάστε να βάλετε τη γιαγιά να ψηφίσει για αυτήν. Αυτό κάνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καλώντας σε έκτακτο δημοψήφισμα για τις 5 Ιουλίου...Η απόφαση του σημαίνει ότι όλοι, από ψαράδες σε οδηγούς ταξί και εργάτες σε εργοστάσια θα πρέπει να σχηματίσουν άποψη για το πακέτο, με το οικονομικό μέλλον της χώρας τους να “παίζεται”», έγραφε χαρακτηριστικά.

Γέλιο προκαλεί και η φωτογραφία που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες. Δύο γιαγιάδες κάθονται και συζητούν με τη μια να λέει: «Έχω απορίες στο Preliminary Debt sustainability analysis». Η απάντηση της άλλης είναι αποστομωτική: «Εγώ είμαι ακόμα στο Reforms for the completion of the Current Program and Beyond»...

upl55922d6025c11

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman