ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι επιτρέπει στην κόρη του να σνιφάρει ο Keith;

Tweet
Share
Tweet
Share

Δύσκολο για έναν rockstar να ταρακουνήσει ή να σοκάρει κατά τον 21ο αιώνα.

 

Ο Keith Richards τα κατάφερε το 2007 όταν εκμυστηρεύτηκε σε ένα δημοσιογράφο ότι πέντε χρόνια νωρίτερα ανακάτεψε τις στάχτες του πατέρα του Bert με κοκαΐνη. Στάχτες και κοκαΐνη πήραν το δρόμο της… μύτης του.

«Το πιο παράξενο πράγμα που έχω εισπνεύσει ποτέ; Τον πατέρα μου» είχε πει τότε ο Richards στο μουσικό περιοδικό NME και τον δημοσιογράφο Mark Beaumont.

keith

«Σνίφαρα τον πατέρα μου. Το είχαμε αποτεφρώσει και απλώς δεν μπορούσα να αντισταθώ. Τον ανακάτεψα με λίγη κόκα και κατέβασα μια μυτιά. Δεν θα τον ένοιαζε. Κατέβηκε μια χαρά η μυτιά και επίσης είμαι ακόμα ζωντανός» περιέγραψε με γλαφυρότητα την εμπειρία του.

Σνίφαρα τον πατέρα μου. Το είχαμε αποτεφρώσει και απλώς δεν μπορούσα να αντισταθώ. Τον ανακάτεψα με λίγη κόκα και κατέβασα μια μυτιά.

Η ιστορία έκανε το γύρω του κόσμου. Σόκαρε πολλούς, κατακρίθηκε από ακόμη περισσότερους. Ο Richards αναγκάστηκε να ανακαλέσει, μετά την κατακραυγή που δέχτηκε, υποστηρίζοντας ότι «Απλώς έκανα πλάκα και ήθελα να δείξω πόσο στενή σχέση είχα με τον πατέρα μου.» τονίζοντας ότι είχε σκορπίσει το μεγαλύτερο μέρος από τις στάχτες του Bert (πατέρα του) γύρω από ένα δένδρο.

Οι πατρικοί δεσμοί βέβαια στην οικογένεια Richards έχουν βάθος. Τώρα ο κιθαρίστας των Rolling Stones φέρεται, σύμφωνα με την Mirror να έδωσε την άδεια στις κόρες του να σνιφάρουν τον ίδιο μετά το θάνατό του. «Θα τους δώσω ένα καλαμάκι» δήλωσε στη Mirror ο Richards. Γιατί απέκλεισε το γιο του από αυτή τη χαρά, δεν γνωρίζουμε. 

Ο ίδιος έχει τέσσερις κόρες κι έναν γιο. Το πρόβλημα που έχει με τις ουσίες το κουβαλά χρόνια. Αναγκάστηκε να διακόψει τη σχέση του με τις ουσίες το 2006, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Έπεσε από ένα φοίνικα. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, όπου χειρουργήθηκε ανεύρυσμα που βρέθηκε στον εγκέφαλό του.

Μια μικρή λεπτομέρεια, που συνοδεύει – ενδεχομένως – την άδεια που έδωσες στις κόρες του, σχετικά με τις στάχτες του: Στις 18 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί ο προσωπικός του δίσκος Crosseyed Heart και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «Under the Influence» (Υπό την Επήρεια).

Δείτε το τρέιλερ του «Under the Influence» από τη Netflix:

{youtube}NHh24Y9LrY0{/youtube}

 Πηγή: theguardian

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman