ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι "βασιλιάδες" του youtube είναι εδώ και σε συμβουλεύουν

Tweet
Share
Tweet
Share

To youtube αποτελεί ένα εργαλείο χρήσης για όλους όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες. Ο καθένας μπορεί να ανατρέξει στο χρόνο αναζητώντας μουσικές, ταινίες αλλά και σκηνές από το μακρινό παρελθόν.

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που βιντεοσκόπησαν τη ζωή τους υιοθετώντας το ρόλο του κωμικού, του σχολιαστή και γενικότερα κάποιου που είχε κάτι να πει και να δηλώσει. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η Αυστραλία.

Το mashable.com παρουσιάζει πέντε Αυστραλιανούς YouTubers που ασχολήθηκαν με το μέσο και επάξια κέρδισαν μια θέση ανάμεσα στους κυρίαρχους του είδους. Αξίζει να τους γνωρίσουμε.

1.Elly Awesome

Η Elly είναι μια νέα κοπέλα η οποία μέσα από το κανάλι της παρουσιάζει συνταγές μαγειρικής αλλά και κριτικές για applications και gadgets τα οποία χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή. Ο χώρος στο Youtube υπάρχει από το 2010 ενώ τον BBC τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς την επέλεξε προκειμένου να γίνει συμπαρουσιάστρια στην παιδική εκπομπή, Technobabble.

2.Champ Chong

O Alen Catak τρέχει το Champ Chong το οποίο έχει καταφέρει να κερδίσει γύρω στους 700.000 συνδρομητές. Ο δημιουργός του καναλιού παρουσιάζει τα καλύτερα games της αγοράς.

3.  Ziggy D

Προσοχή το συγκεκριμένο κανάλι δεν ενδείκνυται για αρχάριους! Αν το Champ Chong σας βάζει στο παιχνίδι, το Ziggy D σας ρίχνει σίγουρα στα βαθιά. Το κανάλι δημιουργήθηκε προκειμένου να παρουσιάζει στρατηγικές για παιχνίδια όπως το Diablo 3, το Starcraft και διάφορα άλλα.

4. Blunty

Το κανάλι αυτό θεωρείται η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στα δύο προηγούμενα. Ο Blunty ασχολείται με βιντεοπαιχνίδια, κάνει σκετς ενώ παρουσιάζει τις φωτογραφίες και τα τοπία που έχει τραβήξει από τα μέχρι τώρα ταξίδια του.

5. How To Basic

Το συγκεκριμένο κανάλι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, ενώ έχει στόχο να ενημερώσει τους ανθρώπους για το πώς μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο έχουν εγγραφεί στο κανάλι του μυστηριώδη δημιουργού, ο οποίος υπόσχεται να δείξει ακόμα πολλά στους φίλους του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman