ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Ross Dally μοιράζει δωρεάν τη μουσική του

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ο Ross Dally κουράστηκε πια. Όχι από την τέχνη του, μην ανησυχείτε, που εξακολουθεί να τον αποζημιώνει όπως κι εμάς μαζί του. Αλλά, από την αγοραία εμπορευματοποίησή της.  

Ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης με το ιρλανδικό αίμα, που έχει ριζώσει στη χώρα μας και έχει κάνει την Κρήτη πατρίδα του, αποφάσισε να προσφέρει πλέον όλη τη δισκογραφία του δωρεάν μέσω του site που διατηρεί.

«Έχω σιχαθεί, μετά από τόσα χρόνια, την όλη εμπορική πλευρά της δισκογραφίας αλλά εξακολουθώ να αγαπάω το αντικείμενο και να θέλω να το μοιραστώ με τους άλλους ανθρώπους», αναφέρει ο σπουδαίος μουσικός, ο οποίος οργανώνει στο Χουδέτσι Ηρακλείου το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Μουσικών, αλλά και το Μουσικό Εργαστήρι «Λαβύρινθος».

Ολόκληρη η δήλωση που ανήρτησε στο facebook:

Όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει από το Eshop του site μου www.rossdaly.gr ότι θέλει από όλη την δισκογραφία μου εντελώς δωρεάν (εκτός από την τελευταία μου έκδοση “The Other Side” που διατίθεται από το site CDBaby).

Πήρα την απόφαση αυτή γιατί θέλω να έχουν όλοι όσοι θέλουν άμεση πρόσβαση στη μουσική μου χωρίς καθόλου να μπαίνουν στη μέση τα οικονομικά. Έχω σιχαθεί, μετά από τόσα χρόνια, την όλη εμπορική πλευρά της δισκογραφίας αλλά εξακολουθώ να αγαπάω το αντικείμενο και να θέλω να το μοιραστώ με τους άλλους ανθρώπου.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσω να συνεχίζω να χαίρομαι την δισκογραφία και αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για μένα από τα όποια χρήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.