ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Φόνος για τα "μάτια" του Τζόκοβιτς και του Μάρεϊ

Tweet
Share
Tweet
Share

Δεν άντεξε τη μουρμούρα της και... τη σκότωσε. Έκανε υπομονή 61 ολόκληρα χρόνια…

Μοιραία για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Ισραήλ απέβη η τηλεθέαση ενός – κρίσιμου – αγώνα τένις στο Australia Open.

Εκείνος στα 76 του χρόνια, ήθελε να παρακολουθήσει τον τελικό του τουρνουά τένις στην Αυστραλία. Ήταν ένας αγώνας σημαντικός και αν μη τι άλλο θεαματικός μεταξύ δύο θρύλων του τένις, του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Βρετανού Άντι Μάρεϊ την 31η Ιανουαρίου.

Εκείνη, σύζυγός του από το 1955, του μίλαγε ακατάπαυστα, έτσι όπως μόνο λίγες γυναίκες μπορούν. Δεν σταματούσε να του μιλάει κι εκείνος την παρακαλούσε να τον αφήσει στην ησυχία του προκειμένου να παρακολουθήσει και να απολαύσει το θέαμα. Τελικώς ο 76χρονος δεν άντεξε και τη χτύπησε.

Ο Μόρις Μπινιασβίλι, λάτρης του τένις πήγε στην κουζίνα «επέστρεψε με μία επιφάνεια κοπής, προσέγγισε το θύμα που καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι, πήρε με τα δύο του χέρια την επιφάνεια κοπής και χτύπησε το θύμα στο κεφάλι» περιγράφεται στο κατηγορητήριο. Η σύζυγός του αντιστάθηκε και κατάφερε εντούτοις να του πάρει την επιφάνεια κοπής από το χέρια.

«Αποφασισμένος να την σκοτώσει, επέστρεψε στην κουζίνα, πήρε ένα σφυρί κι άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι επανειλημμένα και παρά τις κραυγές της» προστίθεται στην ανατριχιαστική περιγραφή του κατηγορητηρίου.

Γείτονες και περαστικοί, που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας έτρεξαν στο διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία. Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στις 3 Φεβρουαρίου.

Η ισραηλινή δικαιοσύνη πριν από λίγες ημέρες απήγγειλε κατηγορίες στον 76χρονο στο Τελ Αβίβ, που δολοφόνησε την σύζυγό του γιατί τον εμπόδιζε να παρακολουθήσει ήρεμα τον τελικό του τουρνουά τένις της Αυστραλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman